Tehničke informacije

Literatura za popravak i servisna informativna sredstva

U literaturi za popravak opisani su koraci za provedbu radova na vozilima, a električni priključci i spojevi dokumentirani su u strujnim planovima. Navedeni su posebni alati i oprema potrebni za sve radove.

Literaturu stavlja na raspolaganje tvrtka Audi AG preko internetskog portala erWin (Elektronički popravak i informacije servisne radionice). Ovdje možete jednostavno i povoljno naručiti željene dijelove literature upravo za pojedina vozila.

Postupak i obračun vrši se izravno s tvrtkom Audi AG. Ako imate dodatnih pitanja, obratite se na e-mail: [email protected]

Specijalni alati i opreme

U literaturi za popravak za svaki se pojedinačni popravak navode potrebni specijalni alati i opreme pomoću broja alata. Detaljne opise pojedinačnih alata možete pronaći na temelju brojeva na portalu erWin u području „Workshop Equipment”. Alate možete naručiti na temelju broja od tvrtke Porsche Konstruktionen GmbH & CO KG ili zatražiti neobvezujuću informaciju o cijeni.

Ako imate dodatnih pitanja, obratite se na e-mail: [email protected]

Program školovanja

Usluga savjetovanja kupaca te pravilni popravci i održavanje Audi vozila zahtijevaju stalnu obuku i daljnju izobrazbu zaposlenika i zaposlenica. Porsche Austria GmbH & CO redovito održava seminare. Program školovanja možete naručiti besplatno putem e-maila [email protected]. Uz program ćete također dobiti pregled troškova pojedinih seminara i informacije o mogućnostima ugovaranja.

Online usluge za dijagnostičke uređaje – GeKo i SVM

Pomoću usluga GeKo i SVM možete uspostaviti online vezu između svog VAS dijagnostičkog uređaja i centralnog servera tvrtke Audi AG i tako proširiti opseg usluga svog dijagnostičkog uređaja.

Što je GeKo? GeKo (sigurnost i zaštita komponenti) je funkcija koja je na raspolaganju korisnicima uz online vezu VAS dijagnostičkog uređaja i omogućuje prilagodbu komponenti blokade protiv otuđenja (npr. kombiniranog instrumenta, upravljačkog uređaja motora), ključeva i zaštite komponenti (klima-uređaj, navigacija itd.) vozilu.

Što je SVM? SVM (menadžment softverske verzije) dodatna je funkcija koja je dostupna uz online vezu VAS dijagnostičkog uređaja. To omogućuje sigurno programiranje upravljačkih uređaja te konkretnu ugradnju upravljačkih uređaja. Funkcija dodatno nudi podršku tijekom kodiranja upravljačkih uređaja.

Kako možete upotrebljavati funkcije GeKo/SVM?

  • Morate imati dijagnostički uređaj s dijagnostičkim softverom ODIS. Detaljnije informacije i napomene o naručivanju možete pronaći na erWin web-stranici!
  • Za uspostavljanje online veze moraju biti ispunjeni određeni EDV tehnički preduvjeti. Osim toga, potrebna vam je posebna korisnička oznaka (ID).

Ako imate dodatnih pitanja, obratite se na e-mail: [email protected]

Tehnički upit / savjet za popravak

Za neovisne sudionike na tržištu postavili smo broj faksa za tehničke informacije ili tehničku pomoć pri popravcima. Slanje je moguće uz naknadu. Kako bismo vam mogli ponuditi stručnu podršku, potrebni su nam precizni podaci o vozilu i postojećem problemu odn. reklamaciji kupca. Ispunite obrazac „Tehnički upit” što točnije i čitko i pošaljite ga na br. faksa 0901/701911 (obveza plaćanje naknade: 7 EUR po upitu).

Odgovorit ćemo vam putem telefona ili pisanim putem.

Obrazac „Tehnički upit” (72 KB)

Informacije za nove korisnike Audi servisne mreže

Svoju prijavu pošaljite na:

Porsche Austria GmbH & Co OG Group Network Development Louise-Piëch-Straße 2 A-5020 Salzburg [email protected]