Nikad lakše punjenje

Ovdje ćete pronaći sve informacije na temu punjenja. Zahvaljujući širokoj paleti potpuno električnih modela i mnoštvu plug-in hibrida marka Audi postala je kompletan pružatelj usluga električne mobilnosti. Otkrijte svijet vožnje na električni pogon. Kako ćete jednostavno i inteligentno integrirati temu punjenja u svoju svakodnevicu? Odgovore smo za vas saželi po temama.

 

Koliko traje postupak punjenja?

Dužina punjenja baterije ovisi o različitim čimbenicima kao što su temperatura okoline, upotreba drugih utikača specifičnih za pojedinu zemlju i upotreba funkcije pretkondicioniranja (npr. klimatizacije vozila na daljinsko upravljanje). Kod upotrebe kućnih utikača snaga punjenja ograničena je putem sustava punjenja e-tron.

 
 

Audi videozapisi s pojašnjenjem punjenja

Uz Audi videozapise s pojašnjenjima saznat ćete sve važne informacije na temu punjenja. U sažetom obliku i zorno pojašnjeno.

 

Često postavljana pitanja (FAQ)

Ovdje potražite često postavljana pitanja na temu punjenja. Navedene su kratice i pojašnjenja o usluzi punjenja e-tron charging, IONITY mreži, utičnicama i javnim mjestima za punjenje.