Audi connect uklanja granice

Širokopojasni pristup internetu omogućuje vam nastavak digitalnog života u vašem Audiju. Brojne digitalne usluge i funkcije ne samo da povećavaju komfor u vožnji, već vam nude i dragocjeno povećanje sigurnosti. Otkrijte usluge Audi connect u sljedećim paketima:

Otkrijte pakete Audi connect

Paketi Audi connect nude vam mnoštvo funkcija i usluga koje su posebno prilagođene potrebama naše digitalne svakodnevice i podržavaju vas prije, tijekom i nakon vožnje ovisno o situaciji.

Audi connect ostanite povezani

Audi connect hitni poziv i servis

Parking na ulici i POI odredišta

Audi connect ključ

Vrijeme

Online traženje navigacijskih odredišta

Komforno klimatiziranje vozila u mirovanju

Amazon Alexa

Audi connect Navigacija & infotainment

Paket Audi connect Navigacija & infotainment u stvarnom vam vremenu nudi informacije od kojih navigacijski i infotainment sustavi imaju koristi. Brojne inovativne funkcije i usluge rasterećuju vas prije, tijekom i nakon vožnje. Sveobuhvatni portfelj usluga podržava vas u složenim situacijama u vožnji i osigurava više komfora i sigurnosti. Ovisno o modelu i odabranoj opremi raspoložive su vam različite funkcije.

 • Korištenje kolektivne inteligencije za informacije o opasnostima
 • Poboljšano planiranje rute zahvaljujući najnovijim prometnim informacijama s interneta
 • Dodatne informacije o POI odredištima kao što su benzinske postaje i javne garaže

Pregled usluga Audi connect Navigacija & infotainment

Informacije o opasnostima*

Sustav upozorava na mjesta nezgoda i kvarova te na opasne vremenske uvjete poput magle ili poledice. Vozila s odgovarajućim senzorima prepoznaju opasna područja i prosljeđuju ih online putem drugim vozačima. Potencijalni rizici prepoznati na ovaj način prikazuju se u navigacijskom sustavu i putnom računalu.

Online informacije o prometnim znakovima*

Prikaz aktualnih ograničenja brzine u MMI navigacijskom sustavu uz informacije o prometnim znakovima Audi connect. U kombinaciji s opcijskim sustavom prepoznavanja prometnih znakova pomoću kamere senzori vozila samostalno prepoznaju prikaze ograničenja brzine i anonimno ih šalju Audi serveru radi aktualiziranja kartografskih materijala.

Online prometne informacije*

Pruža vam pregledne aktualne informacije o situaciji u prometu, zastojima, otežanom prometu i prestancima zastoja. Čini prometne podatke raspoloživima gotovo u stvarnom vremenu i optimizira dinamično navođenje na odredište, rutu i vrijeme na temelju situacije u prometu.

 

Funkcija traženja parkirališta uz cestu*

Funkcija traženja parkirališta uz cestu pokazuje vjerojatnost pronalaska slobodnog parkirnog mjesta duž određenih ulica. Osim toga, raspoložive su i korisne dodatne informacije kao što su cijene ili postojanje parkirnih mjesta za stanare.

Navigacija myAudi*

Traženje odredišta i navođenje po ruti izravno na smartphoneu u svakom trenutku. Kada vozilo krene, navođenje na odredište neprimjetno se i komforno prenosi u navigacijski sustav vozila i tamo se nastavlja. Kada izađete iz vozila, smartphone automatski ponovno preuzima navođenje po ruti i vodi vas kroz posljednje korake do odredišta.

Online POI odredišta*

Pristup POI odredištima (npr. benzinskim postajama i javnim garažama) trećih pružatelja usluga izravno iz navigacije. Po potrebi se mogu prikazati i dinamične dodatne informacije kao što su ocjene i radno vrijeme, aktualne cijene goriva te raspoloživost parkirnih mjesta.

 

Korisnički profili*

Kreiranjem korisničkog profila u vozilu korisnik može u svoj osobni profil pohraniti mnoštvo postavki kao što su položaj sjedala i zrcala, infotainment ili postavke osvjetljenja.

Online-Media-Streaming*

Uz myAudi aplikaciju raspoloživu za smartphone uređaje odabrani streaming sadržaji mogu se reproducirati putem MMI-ja. Jednostavno povežite vlastiti smartphone s MMI navigacijskim sustavom putem Wi-Fi veze i pristupite opsežnoj ponudi globalnih radiopostaja te sadržaju trećih pružatelja usluga (npr. Amazon Music). Sadržaje je moguće odabrati npr. prema glazbenom žanru ili pretraživanjem slobodnog teksta.

Online novosti*

Uz Online novosti aktualne obavijesti i vijesti iz cijelog svijeta mogu se prikazati i pročitati izravno u vozilu. Po potrebi se osobni pregled vijesti može prilagoditi putem sustava myAudi korištenjem RSS feeda. To znači da tijekom vožnje možete pratiti vijesti o specifičnim temama kao što su rezultati nogometnih utakmica, vijesti iz svijeta politike ili gospodarstva.

 

Informacije o vremenu*

Saznajte sve o vremenskoj prognozi, bez obzira na to kamo vas put odvede. Audi connect pruža prilagođene informacije: vremenske prognoze i upozorenja o teškim vremenskim uvjetima prikazani su jasnim infografikama i vremenskim kartama. Vrijeme tijekom idućih nekoliko dana može se prognozirati po satima ili prikazati uz pomoć radara kiše.

Online priručna literatura*

Važne informacije iz Uputa za uporabu sada se mogu jednostavno i brzo digitalno pozvati izravno u vozilu. Pristup temeljen na oblaku također omogućuje aktualiziranje sadržaja.

holoride sučelje

Zabava na višoj razini: koristite holoride sučelje i pripadajuće holoride naočale za virtualnu stvarnost** za adrenalinski doživljaj vožnje na stražnjim sjedalima svog Audija. Na taj će način svaka vožnja u vašem vozilu biti zabavan i umrežen događaj.

* Dodatne informacije o raspoloživosti usluge u određenim vozilima i regijama možete dobiti kod svog Audi partnera ili ih možete pronaći u priručnoj literaturi dotičnog vozila.

Audi connect Navigacija & infotainment plus

Paket sadrži sve usluge Audi connect Navigacija & infotainment. Osim toga, uključuje i druge inovativne usluge uključujući:

 • navigaciju putem Google satelitske karte™
 • online govorni unos
 • vrlo detaljan 3D prikaz gradova.

Pregled usluga Audi connect Navigacija & infotainment

Navigacija putem Google satelitske karte™*

Vrlo detaljna satelitska karta čini MMI realističnijim zahvaljujući detaljnim teksturama. Poboljšana prepoznatljivost olakšava orijentaciju, a navigacija izgleda još bolje.

Online traženje navigacijskih odredišta*

Pristup sveobuhvatnim internetskim bazama podataka omogućuje prikladna navigacijska odredišta za unos pretraživanja. Odredišta se također mogu pronaći pomoću govornog unosa, što minimalizira ometanje vozača tijekom vožnje. Uz podatke o adresi, koji se mogu izravno koristiti kao odredište za navigaciju, online traženje pruža relevantne informacije kao što su fotografije, radno vrijeme i ocjene posjetitelja.

Vrlo detaljan 3D prikaz gradova*

Olakšavanje orijentacije zahvaljujući detaljnom 3D prikazu modela zgrada.

 

Online glasovni unos*

Mrežna usporedba glasovnog unosa poboljšava stopu prepoznavanja i kvalitetu rezultata. Mrežni glasovni unos također omogućuje besplatno diktiranje SMS-ova i e-pošte. To znači da više niste vezani za unaprijed pripremljene tekstove.

Online radio*

Jednostavan pristup online radiopostajama izravno s MMI-ja – jednostavno poput odabira izvora radija. Svoju omiljenu radiopostaju možete slušati i izvan područja zemaljskog emitiranja.

Hibridni radio*

Jednostavan pristup online radiopostajama izravno s MMI-ja – jednostavno poput odabira izvora radija. Svoju omiljenu radiopostaju možete slušati i izvan područja zemaljskog emitiranja.

 

Online prometne informacije plus*

Dodatno uz online prometne informacije: podaci o prometnim tokovima za pojedine vozne trake na autoputu – u području izlaza i čvorova – te na križanjima u gradovima. Prikaz zatvorenih voznih traka na zaslonu MMI-ja. Osim toga, podaci o prediktivnom protoku prometa uzimaju se u obzir za precizniji izračun vremena dolaska.

Amazon Alexa-Integration*

Integracija u vozilo sada omogućuje interakciju s govornom uslugom Amazon Alexa dok ste u pokretu. Dakle, možete puštati glazbu, pratiti vijesti, provjeravati vremensku prognozu i još mnogo toga. A moguće je i upravljanje smarthome uređajima tijekom putovanja. Alexa se temelji na oblaku i neprestano se poboljšava dodavanjem novih funkcija.

* Dodatne informacije o raspoloživosti usluge u određenim vozilima i regijama možete dobiti kod svog Audi partnera ili ih možete pronaći u priručnoj literaturi dotičnog vozila.

Audi connect poziv u nuždi & servis

Paket Audi connect poziv u nuždi & servis jamči osjećaj sigurnosti tijekom svake vožnje – bez obzira na to što se dogodi i kamo vas put odvede. U ovom su vam paketu na raspolaganju brojne usluge za podršku u slučaju štete. Pomoću automatski prenesenih informacija o vozilu pomoć se može organizirati što je brže moguće u slučaju teškog sudara. Usluge Audi connect također su dostupne kao pomoć u slučaju defekta ili lakšeg sudara. Paket Audi connect također uključuje inovativne opsežne servisne usluge.

 • Pomoć u slučaju štete
 • Online dogovaranje termina

Pregled usluga Audi connect Navigacija & infotainment

Audi connect poziv u nuždi*

Audi connect poziv u nuždi* ispunjava zakonske zahtjeve paneuropskog sustava poziva u nuždi. Usto Audi connect poziv u nuždi nudi i druge prednosti koje mogu biti odlučujuće u slučaju nužde. U slučaju teške nesreće automatski se aktivira poziv u nuždi.

Online poziv za pomoć na cesti*

Brza i kompetentna pomoć u slučaju kvara, jednostavno aktiviranje putem tipke Service Call u modulu krova

Audi usluga prijave štete*

U slučaju štete Audi usluga prijave štete pomoći će vam u postupku rješavanja potraživanja. Na raspolaganju su vam posebno školovani zaposlenici.

 

Audi online termin servisa

Primajte automatske obavijesti o predstojećem potrebnom servisu za vaš Audi. Uštedite vrijeme jednostavnim i praktičnim dogovaranjem termina u vašoj servisnoj radionici. Vaš servisni partner već je opskrbljen važnim podacima o vozilu online putem.

Online Car Care*

Online Car Care upotrebljava online podatke o vozilu za analizu stanja vašeg Audija i stoga vas može rano obavijestiti ako postoje bilo kakve smetnje – ponekad čak i prije nego što se problem pojavi u vašem vozilu. Također, uvijek možete pratiti planirane servisne mjere i pozivne servisne mjere. Ako je potrebno dogovoriti termin u servisnoj radionici, to možete učiniti izravno online putem.

 

* Dodatne informacije o raspoloživosti usluge u određenim vozilima i regijama možete dobiti kod svog Audi partnera ili ih možete pronaći u priručnoj literaturi dotičnog vozila.

Audi connect daljinsko upravljanje

Audi connect usluge upravljanja vozilom uključuju funkcije na daljinu ovisne o modelu koje povezuju vaše vozilo s vašim smartphoneom. Ujedno je vaše vozilo zaštićeno od neovlaštenog pristupa zahvaljujući prethodnom postupku registracije u sustav myAudi. To vam omogućuje jednostavno i sigurno upravljanje odabranim funkcijama vozila i pristup informacijama o vozilu pomoću myAudi aplikacije na svom smartphoneu. To uključuje na primjer:

 • zaključavanje i otključavanje vozila putem smartphonea
 • status vozila: npr. pregled razine ulja ili razine goriva putem myAudi aplikacije
 • slanje obavijesti kod aktiviranja opcijskog alarmnog uređaja protiv krađe.

Pregled usluga Audi connect Navigacija & infotainment

Status vozila*

Daljinski pristup statusu vozila omogućuje vam praktičan pristup brojnim informacijama putem myAudi aplikacije na vašem smartphoneu. Informacije o stanju napunjenosti i dosegu u električnom pogonu raspoložive su samo za e-tron vozila!

Daljinsko upravljanje zaključavanjem i otključavanjem*

Uz myAudi aplikaciju možete praktično zaključati i otključati svoje vozilo s bilo koje udaljenosti. Bez obzira na to nalazite li se u kafiću iza ugla ili u drugom gradu. Zahvaljujući sigurnom postupku registracije u sustav myAudi i dodjeli PIN broja vaše je vozilo zaštićeno od neovlaštenog pristupa.

Daljinsko upravljanje grijanjem vozila u mirovanju*

Praktično upravljanje grijanjem vozila u mirovanju putem myAudi aplikacije omogućuje aktiviranje daleko izvan dosega uobičajenog daljinskog upravljača.

 

Položaj parkiranja*

Tko to nije doživio? Brzo ste parkirali automobil i sada niste sasvim sigurni gdje se nalazi vaš Audi. Usluga Audi connect položaj parkiranja jamči da ćete svoje parkirano vozilo pronaći brzo i jednostavno prikazom na karti u myAudi aplikaciji.

Obavijest o aktivaciji protuprovalnog alarmnog sustava*

Funkcija Audi connect “ Obavijest o aktivaciji protuprovalnog alarmnog sustava ” omogućuje vam da putem myAudi aplikacije budete obaviješteni kada se aktivira opcijski protuprovalni alarmni sustav. Prikazuju se razlog za aktiviranje (npr. alarm kretanja), kao i datum i vrijeme.

* Dodatne informacije o raspoloživosti usluge u određenim vozilima i regijama možete dobiti kod svog Audi partnera ili ih možete pronaći u priručnoj literaturi dotičnog vozila.

Audi connect daljinsko upravljanje u e-tron vozilima

Usluge Audi connect daljinskog upravljanja u e-tron vozilima nude vam usluge Audi connect u vašem Audiju e-tron prilagođene vašim specifičnim potrebama. Kao vozač e-tron vozila možete praktično postavljati upite o mnogim funkcijama i upravljati njima putem myAudi aplikacije, na primjer:

 • informacije o stanju napunjenosti
 • informacije o dosegu u električnom pogonu
 • planiranje rute uključujući zaustavljanje radi punjenja.

Pregled usluga Audi connect Navigacija & infotainment

Status vozila*

Daljinski pristup statusu vozila omogućuje vam praktičan pristup brojnim informacijama putem myAudi aplikacije na vašem smartphoneu. Također primate informacije o aktualnom stanju napunjenosti i preostalom dosegu u električnom pogonu.

Daljinsko upravljanje punjenjem*

Raspoloživi doseg i stanje napunjenosti mogu se brzo i jednostavno provjeriti pomoću myAudi aplikacije. I postupak punjenja moguće je praktično pokrenuti na taj način. Po potrebi je moguće postaviti timer punjenja.

Daljinsko upravljanje zaključavanjem i otključavanjem*

Uz myAudi aplikaciju možete praktično zaključati i otključati svoje vozilo s bilo koje udaljenosti. Bez obzira na to nalazite li se u kafiću iza ugla ili u drugom gradu. Zahvaljujući sigurnom postupku registracije u sustav myAudi i dodjeli PIN broja vaše je vozilo zaštićeno od neovlaštenog pristupa.

Daljinsko upravljanje klimatizacijom*

Daljinskim upravljanjem klimatizacijom putem smartphonea moguće je jednostavno namjestiti ugodnu temperaturu prije početka vožnje.

Položaj parkiranja*

Brz i jednostavan pronalazak parkiranog vozila zahvaljujući prikazu na karti u myAudi aplikaciji.

e-tron planiranje rute*

Planirajte svoju rutu iz udobnosti vlastitog doma pomoću myAudi aplikacije. Ako je tijekom vožnje potrebno zaustavljanje radi punjenja, to će se automatski uzeti u obzir. Zahvaljujući povezanoj online bazi podataka nedavno izgrađene stanice za punjenje također se uzimaju u obzir u myAudi aplikaciji.

* Dodatne informacije o raspoloživosti usluge u određenim vozilima i regijama možete dobiti kod svog Audi partnera ili ih možete pronaći u priručnoj literaturi dotičnog vozila.

Funkcije sustava myAudi

Pristupite usluzi Audi connect u nekoliko koraka: na portalu myAudi idite u Audi Functions Store i odaberite vrijeme korištenja željenog protokola vožnji Service Online ili informacija o semaforima online. Vaša usluga Audi connect bit će instalirana u vašem vozilu sljedeći put kada pokrenete vozilo. Sve što morate jest ući u vozilo i krenuti.

Audi connect: dodatna oprema

Usluge Audi connect ključ i Audi connect sustav za lociranje vozila u slučaju krađe dostupni su kao dodatna oprema uz paket Audi connect poziv u nuždi & servis.

Audi connect ključ*

Vaš smartphone postaje vaš digitalni ključ vozila: ključ vozila više vam nije potreban. Nije potrebno osobno predati digitalni ključ vozila dodatnim korisnicima. Funkcionalnost Audi connect ključa osigurana je čak i ako je baterija smartphonea slaba ili prazna.

Audi connect sustav za lociranje vozila u slučaju krađe*

U slučaju krađe vlasti mogu brzo locirati vaš automobil i isključiti ga daljinskim pristupom. To je preventivna mjera u smislu potencijalne krađe.

* Dodatne informacije o raspoloživosti usluge u određenim vozilima i regijama možete dobiti kod svog Audi partnera ili ih možete pronaći u priručnoj literaturi dotičnog vozila.