Q8 e-tron

 
 
Prikaz stražnjeg dijela modela Audi Q8 e-tron

Električni. I pun odličnih detalja

Audi e-tron ispunio je svoju ulogu predvodnika kao potpuno električno vozilo. Zato je sada pravo vrijeme da ga se primi u redove Audi modela – pod nazivom Audi Q8 e-tron.

 

Podaci modela Audi Q8 55 e-tron quattro⁵

Punjenje od 10 % do 80 % za

31

Min. 1

uz maksimalnu DC snagu punjenja

Doseg (WLTP), do

582

km

Maksimalna DC snaga punjenja, do

170

kW 2

 

Velik doseg

Visokonaponska baterija kapaciteta do 106 kWh (neto) pobrinut će se za maksimalan doseg od čak 582 kilometra. Kod niske razine napunjenosti baterije možete primjerice iskoristiti dodatni potencijal dosega aktivacijom modusa „Range“⁹ u MMI-ju.

Komforno na putu

Za Audi Q8 e-tron na raspolaganju vam stoje brojne mogućnosti punjenja kod kuće i na putu. Uz Plug & Charge¹² svoje ćete vozilo napuniti još jednostavnije. A zahvaljujući većem kapacitetu baterije i cjelovitoj ponudi sustava punjenja uživat ćete u električnoj mobilnosti i na dugim dionicama.

 

Podaci modela Audi Q8 55 e-tron quattro

Maksimalna snaga električnog pogona

300

kW

Ukupni okretni moment: 664 Nm

Ubrzanje (0–100 km/h)

5.6

Sek. 3

Kapacitet baterije (neto), do

106

kWh

 

Elektrizirajući na prvi pogled

Audi Q8 e-tron s novim izgledom i specifičnom signaturom svjetla za dnevnu vožnju odražava progresivnu tehnologiju i prema van. quattro arhitektura s izraženo modeliranom linijom ramena i specifična signatura svjetla za dnevnu vožnju dolaze do posebnog izražaja zahvaljujući vanjskoj Chronos sivoj metalik boji.

Dizajn unutrašnjosti koji će udovoljiti visokim zahtjevima

Očekujte više od izuzetne prostranosti. Odabrani materijali, prvorazredna obrada i napredne digitalne funkcije pretvorit će svaku vožnju u Audiju Q8 e-tron u vrhunski doživljaj.

Novi doživljaj vožnje

Uđite u vozilo i iskusite gotovo nečujno ubrzanje elektromotora. Profitirajte od veće trakcije i stabilnosti zahvaljujući potpuno električnom pogonu na sve kotače quattro. Dinamika vožnje također je bolja zahvaljujući sustavu adaptive air suspension i brojnim drugim sustavima potpora. Opcijski je dostupan skidiv mehanizam za vuču.

 

Audi exclusive

Učinite svoj Audi Q8 e-tron unikatnim – toliko prepoznatljivim poput vas – uz Audi exclusive

Raznolika poput života

Vaše vozilo postat će pravi svestrani talent uz Audi originalnu dodatnu opremu²¹. Pomoću tehničkih značajki i vizualnih akcenata lako ga možete prilagoditi novim potrebama. Uvijek iznova.

Za održivu budućnost

U rješenja marke Audi usmjerena na budućnost ubrajaju se savjesno postupanje s resursima, ekološki prihvatljiva proizvodnja i primopredaja vozila neutralna u pogledu emisija CO₂²³. Koristimo primjerice zelenu struju, između ostaloga dobivenu iz fotonaponskih sustava na krovovima proizvodnih hala, za opskrbu toplinskom energijom i proizvodnju baterija.

#e-tron novosti – od sada uvijek korak ispred

Sljedeća velika prekretnica na putu u mobilnost budućnosti je otkrivena. Dobivajte ekskluzivne informacije, uzbudljive pozadinske informacije i elektrizirajuće impulse o Audi modelima s potpuno električnim ili plug-in hibridnim pogonom uz novosti o e-tronu.

 
 

Audi Q8 Sportback e-tron

Potrošnja struje (kombinirana⁴) u kWh/100 km: 19,8–21,4; emisije CO₂ (kombinirana⁴) u g/km: 0. Podaci o potrošnji goriva / struje i emisijama CO₂ u rasponima ovise o odabranoj opremi vozila. Za vozilo su raspoložive samo vrijednosti potrošnje i emisija prema WLTP postupku, a ne prema NEFZ-u.