S7 Sportback

 
 
Audi S7 Sportback Heckansicht

Elegantan i dinamičan

Audi S7 Sportback² oduševljava vanjskim i unutrašnjim kvalitetama. Audi singleframe rešetka s novom strukturom i novooblikovani stražnji difuzor naglašavaju njegov dinamičan karakter.

 

S7 Sportback u brojkama

Snaga

253

kW (344 KS)

Ubrzanje (0–100 km/h)

5.1

Sek.

Maksimalni okretni moment

700

Nm

 

Sportske karakteristike dolaze u kompletu

Sa serijskim S sportskim voznim postrojem s regulacijom amortizera Audi S7 Sportback postaje niži od osnovnog modela. Dodatni elementi specifični za S modele naglašavaju njegovu dinamiku.

Snažan i dinamičan pogon

3,0 l V6 TDI motor snage 253 kW (344 KS) s okretnim momentom od 700 Nm omogućit će ubrzanje vozila od 0 do 100 km/h za 5,1 sekundu. Serijski pogon na sve kotače quattro prenosi snagu na cestu. Opcijski sportski diferencijal³ na stražnjoj osovini poboljšava položaj vozila tijekom vožnje zavojima.

Kvalitetna i atraktivna

U unutrašnjosti Audija S7 Sportback dočekat će vas serijske osvijetljene letvice u pragovima s aluminijskim umetcima i natpisom S sprijeda. Potpunu kontrolu nad vozilom imat ćete sa serijskim višenamjenskim sportskim kožnim upravljačem s tipkama za mijenjanje stupnjeva prijenosa u aluminijskoj optici i amblemom S. Opcijski vam je on dostupan s grijanjem i ravnim donjim dijelom radi lakšeg ulaska u vozilo.

Osobno umjesto uobičajeno

Fascinantne fotografije ili poznati kinojunaci: jednostavno u svojoj aplikaciji myAudi App⁸ ⁹ u području tematskih svjetova³ ⁹ odaberite svoju omiljenu sliku i uključite njezin prikaz u pozadini u MMI-ju. Divni efekti: paket ambijentalnog osvjetljenja plus³ automatski prilagođava boje motivu.

Napomena: na slici je prikazan Audi A6 Avant. Pozadina u MMI-ju: © Thomas Hoepker – Magnum fotografije

Audi A7 Sportback

Potrošnja goriva, kombinirana¹: 6–8,7 l/100 km, emisije CO₂¹: 157–198 g/km

Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO₂ u rasponima ovise o korištenom kompletu guma/kotača.