A7 Sportback

 
 
Prikaz stražnjeg bočnog dijela modela Audi A7 Sportback

Impresivno raznolik

Audi A7 Sportback dinamičan je i svestrani talent za posao i slobodno vrijeme. Elegantan dizajn coupéa oduševljava novim sportskim akcentima poput Audi singleframe rešetke s novom strukturom.

Četiri prstena. Jasna linija

Audi A7 Sportback uprizorenje je sportskih karakteristika i elegancije u kombinaciji s impresivno naglašenom klasičnom quattro arhitekturom.

Sportsko iskustvo vožnje

Zahvaljujući opcijskom voznom postroju s regulacijom amortizera² Audi A7 Sportback kombinira performanse sportskog vozila s iskustvom vožnje luksuzne limuzine. U sportskom načinu vožnje quattro pogon sa sportskim diferencijalom⁴ pobrinut će se za dinamiku, izuzetno precizno upravljanje i suvereno vođenje po voznom traku na gotovo svim podlogama.

Asistirano parkiranje. Jednostavno parkiranje

Komforni ulazak u bočna i okomita parkirna mjesta vožnjom prema naprijed ili unatrag i praktični izlazak iz bočnih parkirnih mjesta. Vaš Audi A7 Sportback preuzima upravljanje, ubrzavanje, kočenje i isključivanje motora. S potporom pri parkiranju plus⁵,² uz stalno pritiskanje >>tipke P u vozilu. A kod potpore pri parkiranju na daljinu plus⁵,² postupkom parkiranja može se također daljinski upravljati stalnim pritiskanjem površine za odabir unutar aplikacije myAudi App⁶,⁷na smartphoneu. Kod oba parkirna sustava morate stalno nadzirati cijeli postupak parkiranja.

Ugodna atmosfera

Unutrašnjost fascinira preciznom obradom kvalitetnih materijala. Panoramski stakleni krov² pobrinut će se za svijetli i ugodni ambijent. Zatvorena roleta za zaštitu od sunca pruža idealnu zaštitu od svjetlosti uz vrlo malo zagrijavanje unutrašnjosti vozila.

Osobno umjesto uobičajeno

Fascinantne fotografije ili poznati kinojunaci: jednostavno u svojoj aplikaciji myAudi App⁷,⁶ u području tematskih svjetova⁷,² odaberite svoju omiljenu sliku i uključite njezin prikaz u pozadini u MMI-ju. Divni efekti: paket ambijentalnog osvjetljenja plus² automatski prilagođava boje motivu.

Napomena: na slici je prikazan Audi A6 Avant. Pozadina u MMI-ju: © Thomas Hoepker – Magnum fotografije

Još posebniji. Uz Audi exclusive⁸

Učinite svoj Audi A7 Sportback inspirativnim unikatom, toliko jedinstvenim poput vas – uz opremu Audi exclusive⁸. S odabranim dekorima, kožom u boji i individualnom vanjskom bojom iz velike ponude boja. Potpuno u skladu s vašim željama.

 

Audi S7 Sportback

Potrošnja goriva, kombinirana¹: 7,2 l/100 km, emisije CO₂¹: 187–188 g/km

Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO₂ u rasponima ovise o korištenom kompletu guma/kotača.