A6 allroad quattro

 
 
Audi A6 Allroad quattro

Fleksibilan, snažan, ekstrovertiran

Model A6 allroad quattro¹ spaja prednosti Avanta s tipičnim karakternim osobinama allroada, primjerice stalnim pogonom na sve kotače quattro i markantnim offroad dizajnom.

Jasan offroad vanjski dizajn

Završetak na stražnjem dijelu vozila predstavljaju difuzor specifičan za allroad modele i donja zaštita motora i mjenjača. Donji dijelovi branika sprijeda i straga, maske kućišta kotača i pragovi serijski su lakirani u kontrastnoj Scandium sivoj mat boji. Te elemente opcijski možete također dobiti u Manhattan sivoj metalik boji³ ili u boji vozila³.

Sportska i ekskluzivna – unutrašnjost

Zahvaljujući velikim dimenzijama Audija A6 allroad quattro¹ na svim ćete sjedalima uživati u velikoj unutrašnjoj visini vozila i mnoštvu slobodnog prostora u području nogu.

Osobno umjesto uobičajeno

Fascinantne fotografije ili poznati kinojunaci: jednostavno u svojoj aplikaciji myAudi App⁷ u području tematskih svjetova³ ⁷ odaberite svoju omiljenu sliku i uključite njezin prikaz u pozadini u MMI-ju. Divni efekti: paket ambijentalnog osvjetljenja plus³ automatski prilagođava boje motivu.

Napomena: na slici je prikazan Audi A6 Avant. Pozadina u MMI-ju: © Thomas Hoepker – Magnum fotografije

Intenzivno iskustvo vožnje

Serijski pogon na sve kotače quattro s ultra tehnologijom kontinuirano nadzire stanje vozila u vožnji te ovisno o situaciji raspodjeljuje pogonski moment na prednju i stražnju osovinu. Serijsko pneumatsko opružje s adaptivnim amortizerima automatski regulira nivo vozila. Tako se razmak od tla može povećati za do 39 milimetara u odnosu na Audi A6 Avant.

Audi A6 Avant

Potrošnja goriva, kombinirana¹: 5,6-8,7 l/100 km, emisije CO₂¹: 147-198 g/km

Podaci o potrošnji goriva, potrošnji struje i emisijama CO₂ u rasponima ovise o korištenom kompletu guma/kotača.