A6 Avant

 
 
Prikaz modela Audi A6 Avant ukoso sprijeda

Odlučno svestran

Bilo službeni sastanak ili put za vikend – s Audijem A6 Avant uživat ćete u suverenom nastupu zahvaljujući opremi S line s novim elementima dizajna na prednjem i stražnjem dijelu vozila.

Dinamika u svakoj liniji

Linija krova koja pada prije u odnosu na druge modele i ravno položeni D stup u Audiju A6 Avant ocrtavaju jedinstvenu siluetu. Pogled na stražnji dio vozila oduševit će vas sportskim krovnim spojlerom i novooblikovanim difuzorom u tamnoj kromiranoj mat izvedbi uključujući ukrasne letvice Platinum sive boje.

Pokazuje veličinu

Optimizirani koncept prostora modela Audi A6 Avant svim putnicima nudi više slobodnog prostora u području nogu, glave i ramena uz uobičajeno veliki volumen prtljažnika. Podijeljeni naslon stražnjeg sjedala s otvorom za prijevoz dugih predmeta može se fleksibilno položiti u omjeru 40 : 20 : 40. S volumenom utovara od čak 1.680 litara dostupne su vam sve mogućnosti.

Elegantan i intuitivan

U unutrašnjosti Audija A6 Avant minimalizam je najviša estetska karakteristika dizajna. Prekidača gotovo više nema, tipki je vrlo malo – zasloni MMI touch response sustava potpuno su integrirani u površinu.

Osobno umjesto uobičajeno

Fascinantne fotografije ili poznati kinojunaci: jednostavno u svojoj aplikaciji myAudi App⁸,⁷ u području tematskih svjetova⁸,²odaberite svoju omiljenu sliku i uključite njezin prikaz u pozadini u MMI-ju. Divni efekti: paket ambijentalnog osvjetljenja plus³ automatski prilagođava boje motivu.

Napomena: pozadina u MMI-ju: © Thomas Hoepker – Magnum fotografije

Djelomično hibridna tehnologija

Svi motori u Audiju A6 Avant opremljeni su djelomično hibridnom tehnologijom marke Audi, koja može smanjiti svakodnevnu potrošnju povratom energije. Pritom starter generator s remenskim prijenosom radi u kombinaciji s litij-ionskom baterijom i tako stvara dodatnu energiju koja rezultira boljim ubrzanjem, većom učinkovitošću i većim komforom u vožnji.

Audi exclusive

Učinite svoj Audi A6 Avant inspirativnim unikatom, toliko jedinstvenim poput vas – uz opremu Audi exclusive⁹. S odabranim dekorima, kožom u boji i individualnom vanjskom bojom iz velike ponude boja. Potpuno u skladu s vašim željama.

 

Audi A6 Limousine

Potrošnja goriva, kombinirana¹: 5,4-9,6 l/100 km, emisije CO₂¹: 142-217g/km

Podaci o potrošnji goriva, potrošnji struje i emisijama CO₂ u rasponima ovise o korištenom kompletu guma/kotača.