Q5 TFSI e

 
 
Bočni prikaz modela Audi Q5 TFSI e

Snaga učinkovitosti

S inovativnim plug-in hibridnim pogonom možete prijeći otprilike 56 do 62 kilometra (prema WLTP-u¹) na isključivo električni pogon.

 

Q5 TFSI e³ u brojkama

Doseg u električnom pogonu cca.

56–62

km*

Ubrzanje (0–100 km/h)

5.3

Sek.**

Sistemska snaga

270

kW (367 PS)**

*Kombinirani doseg isključivo u električnom pogonu prema WLTP-u, za 18“ do 21“ kotače. **Potrošnja goriva (kombinirana¹,³) u l/100 km: 1,5–1,8; potrošnja struje (kombinirana¹,³) u kWh/100 km: 22–22,1; emisije CO₂ (kombiniran¹,³) u g/km: 35–40.

 

Luksuz zahvaljujući kojem više ne morate odlučivati

Audi Q5 TFSI e spaja najbolje iz dvaju svjetova: u njemu ćete putovati na isključivo električni pogon bez lokalnih emisija uz nisku razinu buke. A u kombinaciji s TFSI motorom na izgaranje ne morate se odricati dinamike tipične za Audi. Zahvaljujući rekuperaciji tijekom vožnje moguć je povrat električne energije.

 

Nikad lakše punjenje

Za Audi Q5 TFSI e na raspolaganju vam stoje brojne mogućnosti punjenja kod kuće i na putu.

Dolazi s pozitivnom karizmom

Podjela OLED dioda na male segmente s pojedinačnim navođenjem i trodimenzionalnim rasporedom omogućuje nove svjetlosne scenarije zahvaljujući impresivnoj inscenaciji. Pri kupnji vozila za individualiziranje vam na raspolaganju stoje tri različita dizajna signature stražnjeg svjetla⁴. K tomu će se karakter signature stražnjeg svjetla, ovisno o modusu vožnje, automatski prilagoditi tijekom upotrebe. Digitalna OLED stražnja svjetla⁴ opremljena su sustavom prepoznavanja približavanja⁵: ako vozilo miruje i straga mu se približi drugo vozilo ili neki drugi sudionik u prometu na manje od 2 metra, svi OLED segmenti automatski će se aktivirati u obliku vidljivog povećanja površine.

Pregršt prostora za vašu osobnost

Audi Q5 TFSI e nudi izdašan koncept prostora s puno mjesta za pet osoba uz komfornu unutrašnju visinu vozila i slobodan prostor u području nogu.

Osobno umjesto uobičajeno

Fascinantne fotografije ili poznati kinojunaci: jednostavno u svojoj aplikaciji myAudi App⁶ ⁷ u području tematskih svjetova⁴ ⁶ odaberite svoju omiljenu sliku i uključite njezin prikaz u pozadini u MMI-ju. Divni efekti: paket ambijentalnog osvjetljenja plus⁴ automatski prilagođava boje motivu.

Napomena: na slici je prikazan Audi A6 Avant. Pozadina u MMI-ju: © Thomas Hoepker – Magnum fotografije