A6 Avant TFSI e

 
 

Podaci o modelu A6 Avant 55 TFSI e

Doseg u električnom pogonu cca.

60–66

km*

Ubrzanje (0–100 km/h)

5.7

Sek.**

Sistemska snaga

270

kW (367 KS)**

Elektrificiran i funkcionalan

Inovativan plug-in hibridni pogon i visok stupanj praktičnosti za svakodnevnu upotrebu za pet osoba – Audi A6 Avant TFSI e.

Luksuz zahvaljujući kojem više ne morate odlučivati

Audi A6 Avant TFSI e spaja najbolje iz dvaju svjetova: u njemu ćete putovati na isključivo električni pogon bez lokalnih emisija uz nisku razinu buke. A u kombinaciji s TFSI motorom na izgaranje ne morate se odricati dinamike tipične za Audi. Zahvaljujući rekuperaciji tijekom vožnje moguć je povrat električne energije.

Nikad lakše punjenje

Za Audi A6 Avant TFSI e na raspolaganju vam stoje brojne mogućnosti punjenja kod kuće i na putu.

Suverena karizma

Audi A6 Avant TFSI e oduševljava istaknutom opremom – izvana dinamičnom i sportskom, a unutra udobnom i funkcionalnom. Dio opreme su na primjer 19“ kotači, kočione čeljusti lakirane u crvenoj boji, matrix LED glavna svjetla i prednja sportska sjedala.

Varijabilan i funkcionalan

Izuzetna prostranost u Audiju A6 Avant TFSI e nudi dovoljno mjesta za pet osoba. Osim toga, baterija elektromotora integrirana je ispod utovarne površine, zauzimajući pritom vrlo malo mjesta tako da vam na raspolaganju stoji volumen prtljažnika od 1.535 litara.

Osobno umjesto uobičajeno

Fascinantne fotografije ili poznati kinojunaci: jednostavno u svojoj aplikaciji myAudi App⁶,³ u području tematskih svjetova⁶,² odaberite svoju omiljenu sliku i uključite njezin prikaz u pozadini u MMI-ju. Divni efekti: paket ambijentalnog osvjetljenja plus⁸ automatski prilagođava boje motivu.

Napomena: na slici je prikazan Audi A6 Avant. Pozadina u MMI-ju: © Thomas Hoepker – Magnum fotografije