RS 5 Sportback

 
 
Audi RS 5 Sportback seitlich

Impresivan dok je još u mirovanju

Audi RS 5 Sportback više je od sportskog vozila: iskusite funkcionalnost, komfor i dinamiku na vrhunskoj razini. Performance is an attitude.

 

RS 5 Sportback u brojkama

Snaga

331

kW (450 PS)

Ubrzanje (0–100 km/h)

3.9

Sek.

Maksimalni okretni moment

600

Nm

 

Impresionira još brže,

a ubrzanje postiže brzo i suvereno zahvaljujući stalnom pogonu na sve kotače quattro sa sportskim diferencijalom¹¹ i sportski usklađenom 8-stupanjskom tiptronic mjenjaču s optimiziranim vremenom promjene stupnjeva prijenosa.

Sportske karakteristike poprimaju oblik

Audi RS 5 Sportback donosi impresivan koncept karoserije s visokom uporabnom vrijednošću za posao, obitelj i slobodno vrijeme.

Impresionira još brže

Izoštrena optika i dinamika. Uz sportsku opremu RS competition plus s brojnim značajkama dizajna, pogonom na sve kotače quattro sa sportskim diferencijalom i RS sportskim voznim postrojem pro.

Startna pozicija

Upravljačka centrala Audija RS 5 Sportback zrači čistim sportskim karakterom: primjerice s RS dizajn paketom crvene boje¹¹ s elementima za rukovanje i bočnim dijelovima središnje konzole od Alcantare² te kontrastnim šavovima Crescendo crvene boje. Bočna stabilnost i vrhunska udobnost sjedenja zajamčene su i na dužim dionicama zahvaljujući sportskim sjedalima plus. Audi virtual cockpit plus11 specifičan za RS modele s RS izbornicima i zaslon MMI touch sustava prikazuju važne informacije o vozilu.

Osobno umjesto uobičajeno

Fascinantne fotografije ili poznati kinojunaci: jednostavno u svojoj aplikaciji myAudi App¹⁰,¹³ u području tematskih svjetova¹¹,¹³ odaberite svoju omiljenu sliku i uključite njezin prikaz u pozadini u MMI-ju. Divni efekti: paket ambijentalnog osvjetljenja plus11 automatski prilagođava boje motivu.

Napomena: na slici je prikazan Audi A6 Avant¹⁴. Pozadina u MMI-ju: © Thomas Hoepker – Magnum fotografije

Sport može biti i dio svakodnevice

Jeste li u pravom sportskom automobilu već prevozili bicikl? Ili skije i snowboard? U Audiju RS 5 Sportback to je itekako moguće zahvaljujući velikom poklopcu utovarnog prostora, potpuno ili djelomično preklopivoj stražnjoj klupi te ravnoj podnici utovarnog prostora. Impresivan koncept karoserije s visokom uporabnom vrijednošću za posao, obitelj i slobodno vrijeme.

Audi exclusive

Učinite svoj Audi RS 5 Sportback inspirativnim unikatom, toliko jedinstvenim poput vas – uz opremu Audi exclusive. S odabranim dekorima, kožom u boji i individualnom vanjskom bojom iz velike ponude boja. Potpuno u skladu s vašim željama.

Audi RS 5 Coupé

Potrošnja goriva, kombinirana¹: 9,4-10,3 l/100 km, kombinirane emisije CO₂¹: 213-233 g/km.

Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO₂ u rasponima ovise o korištenom kompletu guma/kotača.

Prospekt za R/RS modele

Brzo pretraživanje informacija. Aktualni prospekt za R/RS modele dostupan je za download u PDF formatu.