Q4 e-tron

 

Maksimalna snaga električnog pogona do

220

kW 1,2

Ubrzanje (0–100 km/h) do

6.2

Sek.

Doseg (WLTP) do

528

km

 

Iskoristite sada električne prednosti i poticaje

Pri kupnji električnog vozila marke Audi možete uživati u atraktivnim poticajima. Informirajte se sada o opcijama i osigurajte si svoju električnu prednost.

Iznova doživite zvuk

Po želji ćemo vaš Audi Q4 e-tron opremiti Sonos Premium sound sustavom¹². Deset visokoučinkovitih zvučnika uključujući središnji sustav i subwoofer osigurava impresivno glazbeno iskustvo. Doživite briljantnu reprodukciju visokih i niskih tonova i snažnih basova u njihovom punom obliku.

Više prostora za više

Kao pravi svestrani i obiteljski automobil, Audi Q4 e-tron dolazi s velikom ponudom pretinaca – njihova zapremina s pretincem za rukavice iznosi 24,8 litara. U prtljažniku Audija Q4 e-tron možete smjestiti prtljagu od 520 litara. A s preklopljenim stražnjim sjedalima čak 1.490 litara. Osim toga, položaj sjedenja u drugom redu gotovo je sedam centimetara viši nego sprijeda, ali i dalje ima dovoljno prostora za glavu i koljena.

Punjenje kod kuće i na putu

Zahvaljujući cjelovitoj ponudi sustava punjenja s inteligentnim rješenjima za punjenje kod kuće i na putu možete voziti na električni pogon bez ikakvih kompromisa.

 
 

Punjenje od 10 % do 80 % za oko

29

Min.3

Uz maksimalnu DC snagu punjenja od 135 kW³,¹³

Kapacitet baterije (neto) do

76.6

kWh²

Maksimalna DC snaga punjenja do

135

kW³,¹³

 

Fascinantno futuristički

Jasan dizajn modela Audi Q4 e-tron daje budućnosti električne mobilnosti karakterističan oblik. Djeluju napeto: fokusirani prednji dio vozila i snažan stražnji dio vozila. Djeluju elektrizirajuće: naglašena bočna silueta i linija krova koja slobodno lebdi.

Sve za još više dinamike

Zahvaljujući Audi drive select paketu¹² željene karakteristike vozila mogu se odabrati putem pet različitih modusa. Od modusa efficiency do modusa dynamic. Progresivni upravljač¹² omogućuje varijabilni prijenos koji ovisi o kutu upravljača i potporu upravljača ovisnu o brzini.

Audi Q4 Sportback e-tron

Potrošnja struje (kombinirana⁴) u kWh/100 km: 16,6–22,2;

emisije CO₂ (kombinirana⁴) u g/km: 0

Podaci o potrošnji goriva / struje i emisijama CO₂ u rasponima ovise o odabranoj opremi vozila. Za vozilo su raspoložive samo vrijednosti potrošnje i emisija prema WLTP postupku, a ne prema NEFZ-u.