SQ2

 
 
Audi SQ2 seitliche Frontansicht

Kompaktan sportaš za individualiste

Kompaktan SUV objedinjuje velik užitak u vožnji, sportski dizajn, napredne značajke infotainmenta i inteligentne sustave potpora za vozača ².

 

SQ2 u brojkama

Snaga

221

kW (300 KS)

Ubrzanje (0–100 km/h)

4.9

Sek.

Maksimalni okretni moment

400

Nm

 

Užitak u vožnji: dinamičan i moćan

Osim snažnog TFSI motora potpuno varijabilni quattro pogon također jamči dinamičan užitak u vožnji u vašem Audiju SQ2. On će se pobrinuti za raspodjelu pogonskih sila na pojedine kotače u skladu s potrebama.

Sportski vanjski dizajn: markantan i ekscentričan

Dinamika i sportske karakteristike vašeg Audija SQ2 doći će potpuno do izražaja s crnim kromiranim sportskim ukrasnim završetcima ispušne cijevi³ u dizajnu s 4 cijevi specifičnom za S modele te markantnim završetkom stražnjeg dijela vozila s S krovnim spojlerom³.

Sportski unutrašnji dizajn: progresivan i karizmatičan

I u unutrašnjosti će vas Audi SQ2 oduševiti svojim dosljednim fokusiranjem na sportski dizajn. Tako će vam sportska sjedala s natpisom S pružiti pomno prilagođen položaj sjedenja zahvaljujući izraženim podignutim bočnim dijelovima sjedala. S line paket unutrašnje opreme³ s presvlakama od Feinnappa kože s prošivanjem u obliku rombova i središnjim dijelom sjedala crne boje naglasit će stilski dojam.

Audi exclusive⁵

Individualno vozilo koje je u skladu s vašom osobnošću: Audi exclusive⁵ nudi vam raznovrsne mogućnosti dizajniranja svog Audija SQ2. Zlatna boja zalaska sunca, crvena boja vina, zelena boja smaragdnog prstena – sve ove boje, ali i prikazanu Korallen narančastu metalik boju, možete odabrati za boju laka svog Audija.

 

Audi Q2

Potrošnja goriva, kombinirana¹: 4,8-8,6 l/100 km (WLTP), emisije CO₂¹: 125-196 g/km (WLTP)

Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO₂ u rasponima ovise o korištenom kompletu guma/kotača. Napomena: vanjska boja dostupna je samo kao opcijska individualna vanjska boja Audi exclusive.