Q2

 
 
Audi Q2 seitliche Heckansicht

Dinamičan dizajn, izvanredan užitak u vožnji

Audi Q2 – urbani SUV oduševljava snažnim dizajnom, raznolikom ponudom infotainmenta i dinamičnom tehnologijom voznog postroja.

 

Oštar SUV

Upadljivo čvrstog karaktera – dizajn branika sprijeda i straga te dinamično ekscentrične linije Audiju Q2 pružaju izgled koji zrači snagom. Zahvaljujući linijama opreme advanced i S line te novim dizajnima kotača i vanjskim bojama svaki će Audi Q2 dobiti svoj individualni izgled.

Spreman za ponovno kretanje

Za veći užitak u vožnji pobrinut će se Audi Q2 zahvaljujući svom snažnom pogonu i inovativnim tehnologijama.

Unutrašnjost

Unutrašnjost vozila s interijerom S line² i sportskim sjedalima od Feinnappa kože crne boje² oduševit će vas dosljednim fokusiranjem na sportski dizajn.

Praktičan i prostran

Volumen prtljažnika iznosi čak 1.050 litara kada preklopite naslone stražnjih sjedala. Za još veći komfor tijekom utovara i istovara pobrinut će se paket pretinaca za odlaganje i paket za prtljažnik² te stražnji poklopac² koji možete električno otvoriti i zatvoriti.

Audi exclusive⁵

Individualno vozilo koje je u skladu s vašom osobnošću. Audi exclusive⁵ nudi raznovrsne mogućnosti dizajniranja vašeg Audija Q2, primjerice individualnu vanjsku Audi exclusive⁵ Merlin boju s bisernim efektom.

Audi SQ2

Potrošnja goriva, kombinirana¹: 8,3-9,4 l/100 km (WLTP), emisije CO₂¹: 188-213 g/km (WLTP)

Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO₂ u rasponima ovise o korištenom kompletu guma/kotača. Napomena: vanjska boja dostupna je samo kao opcijska individualna vanjska boja Audi exclusive.