Q2

Zatvori filtar

Cijena

25000
50000
75000
100000
125000
150000
175000
200000
225000
250000
250000

CO₂

160
240
320
320

2 Vozila

Q2

od 27.815,90 €

Q2
Potrošnja goriva kombinirano:
4,8-8,58 l/100 km
CO₂-emisije kombinirano:
126-194 g/km

SQ2

od 57.368,26 €

SQ2
Potrošnja goriva kombinirano:
8,4-8,58 l/100 km
CO₂-emisije kombinirano:
192-194 g/km

Audi Q2 modeli: SUV vozilo za grad i pustolovine

Visoka tehnologija, komfor i užitak u vožnji u kompaktnom paketu: u Audiju Q2 pronaći ćete svestrano vozilo koje će se dobro snaći i u svakodnevnim vožnjama velegradom i na velikim pustolovnim putovanjima.

Istaknute značajke

Svojim sportskim dizajnom, atletskim linijama i opcijskim panoramskim krovom Audi Q2 uvijek ostavlja dobar dojam. Međutim, nisu samo njegove vanjske kvalitete skladne – ovaj model oduševit će vas i u unutrašnjosti: zahvaljujući izboru od 9 različitih pogona (TFSI/benzin i TDI/dizel) i serijskom progresivnom upravljaču, koji omogućava direktan odziv upravljanja, nećete ostati zakinuti za užitak u vožnji. A on se neće smanjiti ni u vožnji na lakšim terenima bez obzira na razmak od tla koji iznosi jedva 15 cm. Za savršen doživljaj u offroad vožnji opremite svoj Audi Q2 pogonom na sve kotače quattro.

S opcijskim mehanizmom za vuču nećete samo povećati njegovu funkcionalnost, nego ćete svoju pustolovinu moći nastaviti na još težim terenima s nosačem za bicikl koji se priključuje na kuku za vuču – primjerice s Audi e-biciklom.

Da Audi Q2 postavlja nove standarde u svojoj klasi i u tehničkom pogledu, razumije se samo po sebi. U području sigurnosti, vožnje i parkiranja raspoloživi su brojni sustavi potpora iz više klase. Tu se primjerice serijski ubrajaju prednji radar i upozorenje kod napuštanja voznog traka, dok su dodatni sustavi opcijski dostupni. LED glavna svjetla bez zasljepljivanja također su standardni dio opreme vozila. K tomu vam u cockpitu pomažu opcijski digitalni zasloni te vrhunski navigacijski sustav s online prometnim informacijama. Zahvaljujući Audi smartphone sučelju u cockpit se mogu prenijeti odabrani sadržaji kao što su Apple CarPlay i Android Auto ili telefon i glazba.

U Audiju Q2 neće ostati zakinuti ni prijatelji, ni obitelj, ni suputnici. Ovo vozilo s 5 sjedala ima volumen prtljažnika od 405 l odnosno 1050 l (s preklopljenim stražnjim sjedalima), što je dovoljno prostora za pohranu velike kupovine ili kovčega. Zabavi tijekom vožnje opcijski pridonose Wi-Fi hotspot i opsežan Sonos sound sustav sa subwooferom.

Pregled linija opreme

Audi Q2 dostupan je u tri linije opreme te u jednoj liniji dodatne opreme. Birajte potpuno u skladu s vašim predodžbama i pretvorite Audi Q2 u svoj individualni Q2.

Audi Q2 Basis: dinamičan junak u svakodnevnom životu

U osnovnoj opremi Audi Q2 Basis pronaći ćete pouzdanog suputnika za svoju svakodnevicu. Istaknute značajke opreme kao što su LED glavna svjetla, prednji radar i progresivni upravljač dolaze u sklopu serijske opreme.

Model standardno dolazi u klasičnoj Brilliant crnoj boji, s maskom u boji vozila i 16“ čeličnim kotačima. Unutrašnjost je naglašena dekorativnim umetcima u Diamant srebrnoj boji.

Audi Q2 S line: luksuz kao svakodnevica umjesto svakodnevnog luksuza

Tko ima visoke standarde, ispunit će si sve želje s Audijem Q2 S line, ali i još poneku više. Već markantan vanjski dizajn dodatno dobiva na vrijednosti sa 17“ naplatcima različitih dizajna, jednom od četiriju opcijskih metalik boja (siva, bijela, crna ili plava) te maskama Selenit srebrne boje.

Ali pravu istaknutu značajku predstavlja sportski vozni postroj: zahvaljujući dinamičnom sportskom upravljaču Audi Q2 postat će još okretniji. Tako ćete čak i u uskim zavojima zadržati kontrolu nad vozilom.

Audi SQ2: kompaktan sportaš

SQ2 stvarno je zaslužio svoj nadimak kao kompaktan sportaš. Kao i svi modeli S serije, on se ističe svojom sportskom svježinom. Pritom su izraženiji atletski S sportski vozni postroj i snažan TFSI motor od 221 kW (300 KS) samo početak. Quattro pogon, usklađenost opruga i amortizera specifična za S modele, puna akustika i spuštena karoserija jamče maksimalni užitak u vožnji.

Te sportske karakteristike odražavaju se i na izgled. Vanjski se dizajn odlikuje oštrinom tipičnom za S modele, primjerice markantnim branicima, krovnim spojlerom i sportskim ukrasnim završetcima ispušne cijevi. U unutrašnjosti vas očekuju sjedala od kombinacije kvalitetne tkanine i kože. Izraženi bočni dijelovi površine za sjedenje osiguravaju najvišu razinu udobnosti i pozivaju vas da uđete u vozilo.

Ekskluzivno raspoloživ za SQ2: paket unutrašnje opreme s presvlakama od Feinnappa kože s prošivanjem u obliku rombova i središnjim dijelom sjedala Magma crvene boje.

Audi Q2 admired: ostavlja dobar dojam

Linija dodatne opreme Audija Q2 donosi pokoje iznenađenje. Serijska LED glavna svjetla pretvaraju se u matrix LED glavna svjetla s LED stražnjim svjetlima s dinamičnim žmigavcima. Vanjski dizajn postao je još ljepši zahvaljujući 18“ kotačima i branicima u boji vozila. Komforna sjedala i praktično višenamjensko kolo upravljača pozivaju vas da uđete u vozilo. K tomu će se za tehničku nadogradnju pobrinuti uključeni paket sustava potpore za parkiranje s pomoći pri parkiranju plus, potporom pri kretanju i kamerom za vožnju unatrag. Ovaj jedinstveni paket zaokružuje atraktivna povoljnija cijena od 5.700,- €.