SQ8

 

Snaga do

373

kW (507 KS)

Ubrzanje (0–100 km/h)

4.1

s

Okretni moment, maksimalni

770

Nm

 
Audi SQ8 von oben

Performanse s karakterom

Suverenom pogonskom snagom i progresivnim dizajnom coupéa Audi SQ8 SUV spaja emocije svojstvene za sportska vozila i osjećaj prostora u SUV vozilima.

Brzi konfigurator

Kombinirajte različite boje i kotače i doživite Audi SQ8 u interaktivnom 3D prikazu.

Snažne performanse

Sportski osjećaj u vožnji i visoka razina udobnosti nisu proturječni pojmovi u Audiju SQ8 SUV. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama voznog postroja, quattro pogonu i snažnom V8-cil. TFSI motoru (potrošnja goriva (kombinirana) u l/100 km: 12–12,5; emisije CO₂ (kombinirana) u g/km: 273–283) ovaj model nudi i impresivnu dinamiku i izvanrednu stabilnost na cesti.

Efektna optika

Audi SQ8 SUV impresionirat će vas Waitomo plavom metalik bojom³ i svojim panoramskim staklenim krovom³. Mali, ali uočljiv detalj su kućišta vanjskih zrcala u aluminijskoj optici i kočione čeljusti crvene bojev koje zrače ekskluzivnošću.

Progresivnost pretvorena u svjetlost

Uz HD matrix LED glavna svjetla³ i digitalna OLED stražnja svjetla¹ na raspolaganju vam stoje četiri para signature svjetala koja pružaju ekspresivnu svjetlosnu inscenaciju. Stražnja svjetla raspolažu sustavom prepoznavanja približavanja⁸ koji aktivira sve OLED segmente vozila u mirovanju čim se približe drugi sudionici u prometu.

Fleksibilna podjela prostora

Varijabilan prostor stvorit ćete zahvaljujući pomičnoj stražnjoj klupi plus koja je podijeljena u tri dijela, a radi maksimalnog volumena utovara možete je potpuno preklopiti i dobit ćete volumen prtljažnika od 1.755 litara.

 
 
 
 

Audi Q8 SUV

Emisije CO₂ (kombinirana¹) u g/km: 213–244; potrošnja goriva (kombinirana¹) u l/100 km: 8,1–10,7. Za vozilo su raspoložive samo vrijednosti potrošnje i emisija prema WLTP postupku, a ne prema NEFZ-u.