Pravne odredbe

Usluge i odgovornost za informativne usluge.

Informacije koje možete naći na ovim WEB stranicama tvrtka Porsche Croatia je pažljivo odabrala za Vas. Informacije su neobvezujuće. Za rezultate koji mogu proizaći korištenjem podataka u smislu točnosti, aktualnosti i potpunosti i za to je li kvaliteta navedenih informacija odgovara Vašim željama i zahtjevima, Porsche Croatia ne preuzima nikakvu odgovornost. Svi korisnici koji pristupaju www.audi.hr stranici njezin sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. Tvrtka Porsche Croatia nije odgovorna ni za kakve neposredne niti posredne štete, koji bi mogle nastati iz pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe www.audi.hr stranice ili zbog bilo kakve pogreške, odnosno nepotpunosti u njezinom sadržaju. Ova web-stranica sadržava podatke i obavijesti trećih osoba, kao i veze do drugih Internet-stranica na koje Porsche Croatia nema nikakav utjecaj. Tvrtka Porsche Croatia nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koje drugo svojstvo takvih podataka i obavijesti, te ne preuzima nikakvu odgovornost niti za posljedice takvih podataka i obavijesti. Informacije koje ćete naći o vozilima marke Audi treba uzeti kao okvirne. Pridržavamo pravo na izmjene, a posebice u konstrukciji, isporuci, promjene uvjeta prodaje novih vozila, te promjene neobvezujućih preporuka cijena. Izjave o opremi i neobvezujućim preporukama cijena odnose se na hrvatsko tržište. Prikazane slike vozila sadržavaju djelomično originalnu i dodatnu opremu koja nije sadržana u serijskoj verziji modela. Molimo provjerite podatke, prije uporabe u bilo koje svrhe. Točan podatak se može dobiti jedino na konkretan upit.

Slanje poruka na marku Audi/Porsche Croatia d.o.o.

Ukoliko nam želite poslati E-mail s Vašeg privatnog E-mail "Accounta" obzirom na tehnička svojstva interneta morate sami donijeti odluku o povjerljivosti poslanih podataka i informacija. Možemo Vas uputiti na softver za kodiranje dostupan na tržištu.

Ukoliko šaljete informacije iz Kontakt Info centra naših stranica, morate voditi računa o tome da se informacije šalju nekodirane i time nismo u mogućnosti preuzeti odgovornost za povjerljivost i integritet E-mail sadržaja.

Pridržaj prava na izmjenu internetskih stranica.

Porsche Croatia pridržava pravo svakodobne izmjene sadržaja ove internetske stranice u bilo kojem dijelu.