A3 allstreet

 
 
Bočni prikaz sprijeda modela Audi A3 Limousine

Crossover čvrstog karaktera.

Jeste li spremni krenuti novim putovima? Novi Audi A3 allstreet objedinjuje ekstrovertiran dizajn s užitkom u vožnji i visokim stupnjem prikladnosti za svakodnevnu upotrebu. Markantni offroad elementi i Audi prednja maska u dizajnu oktagona pobrinut će se za snažan i jedinstven nastup.

 

Urbano svestrano vozilo.

Novi Audi A3 allstreet sve je samo ne običan. Prednja maska u dizajnu oktagona s vlastitom strukturom, elementi dizajna puni kontrasta u Selenit srebrnoj boji i robusne offroad letvice na bočnim stranama – tu se već odražava samostalnost dizajna.

Dinamično na putu.

Za novi Audi A3 allstreet mogu se odabrati snažni i učinkoviti pogoni od 110 kW. Tako ćete doživjeti užitak u vožnji i udobnost na visokoj razini.

Prostor za znatno više stvari.

Zahvaljujući djeljivom naslonu stražnjeg sjedala1 u omjeru 40 : 20 : 40 novi Audi A3 allstreet postaje izuzetno fleksibilan suputnik. S potpuno preklopljenim sjedalima volumen prtljažnika povećava se s 380 na čak 1200 litara.

Intenzivan doživljaj zvuka.

U vašem novom Audiju A3 allstreet po želji je dostupan SONOS Premium sound sustav s 3D zvukom1. 15 visokoučinkovitih zvučnika uključujući subwoofer pobrinut će se za impresivno glazbeno iskustvo. Doživite briljantnu reprodukciju visokih i niskih tonova te snažnih basova u njihovom punom obliku.

Audi exclusive17.

Učinite svoj novi Audi A3 allstreet inspirativnim unikatom, toliko jedinstvenim poput vas. Birajte razne individualne vanjske boje, primjerice Goodwood zelenu boju s bisernim efektom.

Raznolika poput života.

Audi originalna dodatna oprema18 nudi brojne mogućnosti da obogatite svoj Audi. Iskoristite prednosti rješenja po mjeri koja oduševljavaju fascinantnim dizajnom i visokim stupnjem funkcionalnosti.

Audi A3 Sportback.

Audi A3 Limousine.