A3

Zatvori filtar

Cijena

25000
50000
75000
100000
125000
150000
175000
200000
225000
250000
250000

CO₂

160
240
320
320

3 Vozila

A3 Sportback

od 26.600,83 €

A3 Sportback
Potrošnja goriva kombinirano:
4,5-6,68 l/100 km
CO₂-emisije kombinirano:
117-152 g/km

A3 Limousine

od 27.869,43 €

A3 Limousine
Potrošnja goriva kombinirano:
4,4-6,68 l/100 km
CO₂-emisije kombinirano:
115-152 g/km

A3 allstreet

od 35.766,23 €

A3 allstreet
Potrošnja goriva kombinirano:
5-5,74 l/100 km
CO₂-emisije kombinirano:
124-150 g/km

Sportback i Limousine: ekskluzivna raznolikost modela Audi A3

Kompaktno vozilo visoke kvalitete i modernog dizajna. Audi A3 opremljen je najmodernijim sustavima potpora i komfornim sustavima koji su serijski ugrađeni u vozilo i koji vam omogućavaju komforan doživljaj u vožnji. Sustavi potpora modela A3, primjerice adaptivna potpora u vožnji, pomažu vam da sigurno putujete na cesti.

Tehničke značajke

Audi A3 modeli revolucionarni su zahvaljujući svojim opsežnim, modernim komfornim sustavima i sustavima potpora.

Plug-in hibrid

Audi A3 dostupan je i kao plug-in hibrid s ugrađenim elektromotorom i motorom na izgaranje. 1,4 l TFSI benzinski motor i elektromotor imaju kombiniranu snagu od 150 kW (204 KS). Vozilo može prijeći dionicu od 67 kilometara isključivo na električni pogon.

LED glavna svjetla

Model je serijski opremljen LED glavnim svjetlima koja pružaju bolju vidljivost noću i u lošim vremenskim uvjetima. Glavna se svjetla po želji automatski prilagođavaju uvjetima vožnje i nude veću energetsku učinkovitost od konvencionalnih glavnih svjetala.

Audi virtual cockpit i integracija smartphonea

Audi virtual cockpit stavlja vozaču na raspolaganje informacije o brzini, broju okretaja, upute navigacije i još mnogo toga. On može prikazivati informacije na dva zaslona različite veličine – 10,25 ili 12,3“. Osim toga, Audi A3 opcijski je opremljen integracijom smartphonea koja vozaču omogućava spajanje smartphonea s vozilom i pristup funkcijama kao što su glazba, telefonija, poruke i upravljanje govornim naredbama. Integracija smartphonea kompatibilna je s funkcijom Apple CarPlay i Android Auto, pa korisnik može upotrebljavati svoju preferiranu platformu.

Audi virtual cockpit i integracija smartphonea zajedno čine moderan i napredan infotainment sustav koji omogućava savršenu vezu između vozača i vozila.

MMI touch response sustav

MMI touch response sustav predstavlja napredan infotainment sustav koji je opremljen ekranom osjetljivim na dodir veličine 10,1“. On vozaču omogućuje jednostavno i intuitivno upravljanje vozilom te audio i navigacijskim sustavima.

Savršen A3 za vas

Audi A3 dostupan je u četiri različite varijante modela, a usto nudi još dvije S3 i jednu RS 3 varijantu. Unatoč stalnoj upotrebi jednake tehnologije i jednakih karakteristika dizajna u seriji Audi A3 modela, postoje razlike u modelima u pogledu karoserije, vrste pogona, dinamike vožnje i prostora. Radi jednostavnijeg odabira pravog modela u nastavku donosimo kratak opis svih varijanti:

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback kompaktno je vozilo koje odlikuju sportski karakter, inovativna tehnologija i visoka kvaliteta. On ima aerodinamičan dizajn i raspolaže različitim varijantama motora s najnovijom djelomično hibridnom tehnologijom za bolju učinkovitost goriva i manje emisija. Osim toga, model oduševljava širokom paletom funkcija i tehnologija te prostranom i luksuznom unutrašnjošću s naprednim komfornim funkcijama.

K tomu je Audi A3 Sportback serijski opremljen naprednim sigurnosnim funkcijama kao što su Audi pre sense front i upozorenje kod napuštanja voznog traka. Po želji su također dostupni Audi adaptive cruise control (ACC), potpora zadržavanja vozila na voznom traku i sustav prepoznavanja prometnih znakova koji jamče sigurnost svih putnika.

Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 Sportback TFSI e hibridno je vozilo koje je ekološki prihvatljivo i koje objedinjuje visoku razinu učinkovitosti goriva, brzu snagu i naprednu tehnologiju. Pogon se sastoji od benzinskog motora i elektromotora ukupne snage od čak 245 KS, što omogućava ubrzanje od 0 do 100 km/h u samo 6,8 sekundi i najveću brzinu od 232 km/h. Vozilo nudi kombinirani doseg od 679 km i može prijeći do 78 km isključivo na električni pogon.

Audi A3 Sportback TFSI e kombinira tihi električni pogon bez lokalnih emisija sa snažnim e-motorom uključujući mogućnost povrata energije tijekom vožnje. Ovo kompaktno vozilo raspolaže

Audi A3 Sportback g-tron

Model Sportback g-tron, koji čuva klimu i čiji pogon radi i na zemni plin i na benzin, odlikuje iznimna ekonomičnost. 1,5 TFSI motor pruža snagu od 131 KS i na plinski pogon može prijeći udaljenost od čak 495 km. Unutrašnjost je prostrana i udobna, s modernim tehnologijama kao što su MMI dodirni zaslon i Audi virtual cockpit.

Sportback g-tron ima tri spremnika za zemni plin ukupnog kapaciteta 17,3 kg, koji omogućavaju doseg do 495 km. Kada se zemni plin potroši, vozilo će automatski prebaciti na benzinski pogon.

Audi A3 Limousine

Napredak koji možete doživjeti – rečenica koja najbolje opisuje model A3 Limousine. Ovaj stilski automobil dostupan je u različitim varijantama opreme, primjerice S line ili sportskoj varijanti S3 Limousine.

Opremljen 1,5 l TFSI motorom, model A3 Limousine razvija snagu od 150 KS i generira maksimalan okretni moment od 250 Nm. Ova limuzina ubrzava od 0 do 100 km/h u samo 8,4 sekunde i postiže najveću brzinu od 224 km/h. Osim toga, Audi A3 Limousine odlikuju niže emisije CO2 kako bi udovoljio zahtjevima moderne i održive mobilnosti. Veći komfor u vožnji proizlazi iz različitih tehnologija i sustava potpora za vozača.

Audi A3 Limousine impresionira i svojom prostranom unutrašnjošću te visokom kvalitetom u pogledu obrade i materijala. Ovaj je automobil savršen izbor za sve koji traže elegantno i snažno vozilo.

Audi S3 Sportback

Snažnija i dinamičnija: S verzija modela Audi A3 Sportback. Audi S3 Sportback oduševljava 2,0 l TFSI motorom koji raspolaže snagom od 310 KS i maksimalnim okretnim momentom od 400 Nm. Kao kod svih S modela, i ovdje je quattro pogon dio serijske opreme. Time automobil postiže brzine do 250 km/h i dostiže granicu od 100 km/h u samo 4,8 sekundi. S3 Sportback raspolaže sustavom Audi drive select koji vozaču omogućava promjenu postavki papučice gasa, upravljača i mjenjača.

Zahvaljujući sportskom voznom postroju omogućeno je precizno i sigurno upravljanje. Sportska unutrašnjost pruža izvanrednu bočnu stabilnost, dok višenamjenski sportski kožni upravljač pretvara Audi S3 u pravog sportaša među modelima.

Audi S3 Limousine

Snažniji, izraženijih sportskih karakteristika i istodobno elegantan: Audi S3 Limousine objedinjuje dinamiku s dizajnom nalik coupéu. Sportsko upravljanje omogućeno je S sportskim voznim postrojem i vučnom silom serijskog quattro pogona na sve kotače. Tako je Audi S3 Limousine spreman za brze i sportske vožnje.

Osim toga, vozači će uživati u vrhunskom glazbenom iskustvu uz Apple Music jer mogu preslušavati više od 90 milijuna pjesama uz streaming bez prekida i reklama izravno putem svog MMI sustava i tako otkrivati novu glazbu.

Audi S3 Limousine savršen je izbor za sve koji traže snažnu i stilsku limuzinu.

Audi RS 3 Limousine

Audi RS 3 Limousine je vozilo visokih performansi te se ističe od drugih modela svojim brojnim karakteristikama. Snažan 2,5 l 5-cil. turbomotor generira 400 KS i okretni moment od 480 Nm, što omogućava ubrzanje od 0 do 100 km/h u samo 4,1 sekundu i najveću brzinu od 250 km/h.

Još jedna impresivna značajka modela RS 3 je modus Drift, koji je sastavni dio opcijskog RS dinamičnog paketa. Aktivacijom modusa „RS Torque Rear“ prilagođava se sustav za raspodjelu okretnog momenta quattro pogona kako bi se olakšalo zanošenje vozila. To vozaču omogućava kontrolirano zanošenje vozila.

Audi RS 3 Sportback Performance

Za one koji žele još izraženije sportske karakteristike predstavljamo model RS 3 Sportback Performance. Njega odlikuju dodatne karakteristike opreme i poboljšanja u pogledu snage u odnosu na standardnu verziju modela RS 3. Veća snaga od 400 KS i okretni moment od 500 Nm omogućuju ranije postizanje ubrzanja od 0 do 100 km/h u samo 3,8 sekundi. Dinamični paket Plus omogućuje najveću brzinu od 300 km/h. RS 3 Sportback Performance snažnija je i izraženije sportska varijanta modela RS 3 razvijena za vozače koji žele veću snagu i dinamiku.

Ovako ćete dobiti svoj model iz snova

Modelska linija A3 nudi vozila na najvišoj razini – i to za sve zahtjeve i potrebe. U Audi konfiguratoru možete sastaviti svoj Audi iz snova i potom ga vrlo brzo imati na raspolaganju. Na temelju odabrane opreme prikazat će vam se slična vozila na skladištu. Usto nakon toga možete dogovoriti svoju probnu vožnju. U sklopu cijelog procesa dobit ćete i opsežne informacije o financiranju. Zajedno ćemo pronaći individualno rješenje za vaše potrebe.