Q3 Sportback

 
 
Audi Q3 Sportback Heckansicht

Ekstrovertirani SUV coupé

Audi Q3 Sportback spaja estetiku i emocionalnost coupéa sa snagom i funkcionalnošću SUV-a.

Progresivan dizajn

Prednjim dijelom modela Q3 Sportback dominiraju velika singleframe rešetka u dizajnu oktogona i bočni otvori za zrak. Pogledom na bočni dio vozila jasno se prepoznaje silueta nalik coupéu. Linija krova koja se kontinuirano spušta, nisko stražnje staklo i stražnja svjetla s oštrim rubom karakteristični su za stražnji dio vozila. Vanjski dizajn možete individualizirati prema svojim željama. Ako odaberete opcijsku liniju opreme S line¹⁶, vaš Audi Q3 Sportback bit će između ostaloga isporučen s branicima u kontrastnoj boji, kotačima od lakog metala u S dizajnu s 5 V-krakova i osvijetljenim letvicama u pragovima s aluminijskim umetcima sprijeda i natpisom S.

Užitak u vožnji dolazi serijski

Audi Q3 Sportback opremljen je nekim tehnologijama koje povećavaju dinamiku u vožnji.

Varijabilan i funkcionalan

Stražnja klupa plus nudi mjesto za tri osobe i može se pomaknuti po dužini za 130 milimetara, dok se nagib njezinih trostruko djeljivih naslona može namještati u sedam stupnjeva. Volumen prtljažnika seže od 530² do 1.400² litara. Električni stražnji poklopac¹⁴ može se praktično otvoriti pokretom stopala.

Dizajnirajte si

Među različitim paketima unutrašnje opreme odaberite primjerice interijer design selection¹⁴. On obuhvaća prednja sportska sjedala, paket ambijentalnog osvjetljenja plus i dekorativne umetke u tamnoj aluminijskoj Dimension izvedbi.

Osobno umjesto uobičajeno

Fascinantne fotografije ili poznati kinojunaci: jednostavno u svojoj aplikaciji myAudi App¹⁵,¹⁶ u području tematskih svjetova¹⁴,¹⁵ odaberite svoju omiljenu sliku i uključite njezin prikaz u pozadini u MMI-ju. Divni efekti: paket ambijentalnog osvjetljenja plus¹⁴automatski prilagođava boje motivu.

Napomena: na slici je prikazan Audi A6 Avant¹⁷. Pozadina u MMI-ju: © Thomas Hoepker – Magnum fotografije

Audi exclusive

Učinite svoj Audi Q3 Sportback inspirativnim unikatom, toliko jedinstvenim poput vas – uz opremu Audi exclusive. S odabranim dekorima, kožom u boji i individualnom vanjskom bojom iz velike ponude boja. Potpuno u skladu s vašim željama.

Audi Q3

Potrošnja goriva, kombinirana¹: 5-9,4 l/100km (WLTP), emisije CO₂¹: 131-214 g/km (WLTP)

Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO₂ u rasponima ovise o korištenom kompletu guma/kotača. Napomena: vanjska boja dostupna je samo kao opcijska individualna vanjska boja Audi exclusive.