Audi Q4 e-tron 45 Edition modeli

Dostupni i uz 9.000 € državnih poticaja

Napredak je jedna od ključnih riječi u svijetu marke Audi koju posebno pokazujemo na području održive mobilnosti i stvaranja fascinantnih potpuno električnih modela marke. Sa željom da našim kupcima omogućimo što lakši ulazak u električnu budućnost, marka Audi predstavila je posebnu ponudu Q4 e-tron & Q4 Sportback e-tron 45 Edition modela.

Q4 e-tron 45 Edition modeli sada su dostupni po vrlo atraktivnoj cijeni već od 46.200 € što znači da je za njihovu kupnju moguće dodatno iskoristiti i državne poticaje u iznosu 9.000 €. A pripremili smo i dodatan razlog za kupnju Q4 e-tron 45 Edition modela u vidu pogodnosti od 500 € na MOON e-Charge kartici.

Ponuda vrijedi za ograničenu količinu vozila i traje do isteka zaliha stoga iskoristite ovu priliku i kontaktirajte ovlaštenog Audi partnera čim prije.

Promotivna ponuda Audi Q4 e-tron & Q4 Sportback e-tron 45 Edition modela

  • Dostupni već od 46.200 € *
  • Uz 500 € na MOON e-Charge kartici *
  • Dodatno moguće iskoristiti i 9.000 € državnih poticaja**

Više informacija o državnim poticajima potražite na službenim web stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Saznajte više i konfigurirajte svoj Q4 e-tron 45 Edition ili Q4 Sportback e-tron 45 Edition model

Informirajte se o detaljima i odmah zatražite ponudu kod ovlaštenih Audi trgovaca

* Ponuda traje do isteka zaliha i odnosi se isključivo na ograničenu količinu Q4 e-tron & Q4 Sportback e-tron 45 Edition modela. Slike automobila su simbolične i sadrže dodatnu opremu dostupnu uz nadoplatu.

Kupac kupnjom Audi Q4 e-tron 45 Edition ili Q4 Sportback e-tron 45 Edition vozila, u vremenu trajanja javnog poziva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranjem kupnje novih energetski učinkovitih vozila za fizičke osobe, na poklon dobiva karticu "MOON e-Charge Hrvatska" u vrijednosti 500€ s PDV-om.

Kupac navedeni iznos može koristiti za punjenje vozila na više od 1.000 priključaka na području Hrvatske do navedenog iznosa uz iskoristivost od godinu dana od dana sklapanja ugovora o korištenju. Nakon isteka jednog od uvjeta troškovi punjenja se naplaćuju korisniku kartice. Dostupne punionice sa svim relevantnim podacima su vidljive u MOON e-Charge Hrvatska aplikaciji na koju se kupac prijavljuje nakon ugovaranja usluge s Porsche Croatia d.o.o. Usluga punjenja se aktivira RFID karticom ili MOON e-Charge Hrvatska aplikacijom.

Promotivna MOON ponuda traje do isteka zaliha i vrijedi isključivo za kupce Q4 e-tron/Q4 Sportback e-tron 45 Edition modela.

** Državni poticaji vrijede samo za fizičke osobe, a njihovo odobravanje isključivo je u nadležnosti Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te postoji mogućnost da Fond nakon pregleda dokumentacije s prijave na Javni poziv ne odobri poticaj. Za sve detalje oko državnih poticaja vrijede uvjeti iz Javnog poziva objavljenog od strane Fonda na web stranici https://www.fzoeu.hr/