Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

PRAVILA NATJEČAJA "Oslobodite svoje supermoći"

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom "Oslobodite svoje supermoći" je Audi Hrvatska. Nagradni natječaj priređuje se s ciljem promocije marke Audi i vozila SQ7. Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka ili Instagrama, niti je povezan s Facebookom ili Instagramom.

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 29.4.2016. od 14 sati do 29.4.2016. godine do ponoći.

OPIS NATJEČAJA

Na Facebook i Instagram stranici Audi Hrvatska održat će se nagradni natječaj kao što je opisano u prethodnom paragrafu. Na obje društvene mreže provodi se isti natječaj.

Na Facebook i Instagram stranici bit će objavljen vizual sa zadatkom natječaja. Zadatak sudionika je ispod objave, u komentaru, napisati koje boje je Audi SQ7 u kojoj se vozi obitelj u Audi TV oglasu "Kapetan Amerika" koji se nalazi na Audi Hrvatska YouTube kanalu. Na kraju natječaja, na obje društvene mreže,1 sudionik koji su prvi objavio točan odgovor, osvaja nagradu.

SUDIONICI

U natječaju mogu sudjelovati svi korisnici Facebooka i Instagrama koji žive u Republici Hrvatskoj i korisnici su Facebooka i Instagrama (imaju vlastiti profil na Facebooku i Instagramu).

NAGRADE

Fond nagrada sastoji se od 2 nagrade. Jedne nagrade za Facebook i jedne za Instagram. Svaka pojedina nagrada sastoji se od dvije pozivnice za premijeru filma Kapetan Amerika: Građanski rat koja će se održati 2.5.2016. u 20 sati u Cinestaru  Arena (dvorana IMAX). Nagrade nisu prenosive niti se mogu zamijeniti za novac.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni putem Facebook Audi Hrvatska, spominjanjem (tagiranjem) njihovog Facebook imena u komentaru objave putem koje se odvija natječaj najkasnije 24 sata nakon završetka natječaja. Instagram dobitnici biti će kontaktirani direktnom porukom te u komentaru objave koja komunicira natječaj. Facebook dobitnik je dužan poslati svoje osobne podatke (točno ime i prezime) privatnom porukom na Facebook stranicu Audi Hrvatska nakon čega će biti kontaktiran i obaviješten o preuzimanju nagrade.

Sudionici koji sudjeluju u natječaju, kao i dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje su se natjecali i osvojili ih u postupku sukladnom ovim Pravilima natječaja. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku/cima.

Jedna osoba (identificirana imenom i prezimenom, Faceobok i Instagram profilom) ne može osvojiti više od jedne nagrade.

OGRANIČENJA I ODRICANJA

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Priređivač zadržava pravo promjene ovih Pravila, o čemu će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Svaki sudionik je suglasan te razumije da njegova prijava i ime i prezime koju je u svrhu ovog natječaja objavio putem svog Facebook ili Instagram profila može biti korištena na Facebook ili Instagram stranici Audi Hrvatska.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici i pobjednici natječaja bezuvjetno prenose na Audi Hrvatska isključivo pravo korištenja svojih prijava u promotivne svrhe bez naknade autoru, neograničeno vremenski, prostorno i sadržajno.

Priređivač natječaja ne odgovara za posljedice u slučaju da je sudionik kao komentar prijavio tuđi rad, odnosno plagijat. Ako Priređivač opravdano sumnja da prijavljeni rad nije autorski ili prijavitelj na njega nema prava, može ukloniti rad iz natjecanja, bez prethodnog upozorenja. Priređivač zadržava pravo ukloniti sa stranice sve prijave koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi