Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

OOOODABERI. Naša ponuda, tvoj izbor.

2019-03-27

Odaberi Audi A1, A3 ili Q2 i iskoristi uštede za financiranje putem Porsche leasinga uz pet godina jamstva!

Audi A3 već od 161.261kn

uz bonus od 12.000kn*

 

Tarifa AUDI BONUS 04/2019. za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke AUDI s PDV-om u iznosu od 12.000 kn za model A3. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 48 mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car i auto škole. Slika je simbolična. Akcija vrijedi do isteka zaliha.

Audi Q2 već od 167.149kn

uz bonus od 10.000kn*

 

Tarifa AUDI BONUS 04/2019. za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke AUDI s PDV-om u iznosu od 10.000kn za model Q2. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 48 mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car i auto škole. Slika je simbolična. Akcija vrijedi do isteka zaliha.

Pronađite sebi najbližeg Audi partnera

DRAG
  • Trgovac
Dodirnite za navigiranje
Proširi pretragu
Vaš uređaj ne ustupa podatke o lokaciji. Provjerite jesu li lokacijske usluge uključene.
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi