Nove oznake snage

S novom oznakom snage marka Audi čini dosljedan korak u smjeru elektrifikacije svrstavajući svoja vozila u kategorije snage. Naime, obujam više nije jedini pokazatelj zahvaljujući najmodernijim tehnologijama u hibridnim vozilima koja se oslanjaju na kombinaciju elektromotora i motora na izgaranje. Dosadašnji naziv kod potpuno električnih vozila uopće ne bi pružao informaciju o snazi vozila.

Parovi brojki za oznaku snage u paleti modela marke Audi rastu u koracima od pet brojeva te predstavljaju hijerarhiju kako unutar modelske linije tako i u cjelokupnom programu marke. Zahvaljujući novoj podjeli Audi je optimalno spreman za budućnost.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće