WLAN-Hotspot

Audi connect napravit će WLAN-Hotspot od Vašeg Audija, putem kojeg ćete udobno zaprimiti privatne ili poslovne e-mailove, surfati po internetu, skajpati ili chatati.

Zahvaljujući visokom stupnju prijenosa podataka (ovisno o dostupnosti mreže) podaci će biti brzinom munje na Vašem tabletu, smartphonu ili laptopu. I to sve i kao suvozaču ili stražnjem putniku tijekom puta.

Povezivanje se pritom obavlja pod šifrom - za sigurnu i stabilnu internet vezu za najviše osam krajnjih uređaja posvuda u vašem Audiju u isto vrijeme. U novom Audiju A3 možete koristiti ekstremno brzi prijenosni standard LTE (Long Term Evolution), koji omogućuje do deset puta veće prijenosne brzine od UMTS-a.

Na taj način moguća su, preko postojeće WLAN veze sa vašim mobilnim uređajem, brza uploadanja i skidanja, video konferencije u vozilu ili gledanje online filmova u HD kvaliteti. Pod uvjetom da raspolažete sa SIM karticom sa LTE opcijom.

myAudi – personalizirane usluge

Zaštićen zaporkom, myAudi Vam nudi personalizirane usluge.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće