Vijesti online

Brzinsko informiranje tijekom puta. Renomirane nacionalne i međunarodne redakcije drže vas obaviještenim sa tekstovima i slikama o aktualnim svjetskim događajima.

Sa Audi connect ste najbolje informirani i slušate samo ono što vas stvarno zanima. Konfugurirajte svoje izvore vijesti (RSS feeds) jednostavno preko www.audi.com/myAudi. Preko integrirane funkcije čitanja, vijesti se na udoban način emitiraju tijekom vožnje. Po želji se može pristupiti detaljnom prikazu teksta u MMI-u što je optimalna kombinacija funkcija za svaku situaciju.

myAudi – personalizirane usluge

Zaštićen zaporkom, myAudi Vam nudi personalizirane usluge.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće