Update zemljovida

Uvijek na pravom putu: U Audi A3, A6, A7 i TT možete u polugodišnjem ritmu provesti pet updatiranja. Time ćete poznavati sve ceste.

Aktualni navigacijski podaci za MMI Navigaciju plus (sa MMI touch) pripravni su za skidanje sa myAudi platformi na www.audi.de/myaudi i mogu se preko SD kartice instalirati u vozilu. Uz to je još moguće instalirati nove navigacijske podatke kod Audi partnera, ali pri čemu nastaju dodatni troškovi.

Uputa: U vezi sa Audi connect, kod novog Audija A6 i A7 update se može obaviti online u vozilu.

myAudi – personalizirane usluge

Zaštićen zaporkom, myAudi Vam nudi personalizirane usluge.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće