Poruke

Početi s diktiranjem: Sa funkcijom Poruke mogu se slati kratke poruke (SMS) vrlo jednostavno i brzo - sasvim bez mobilnog telefona i uzimanja istog u ruku.

Jednostavno riječima izgovoriti "diktirati SMS za Ivu Ivića" i sustavu izdiktirati željeni tekst*. Prepoznati tekst se prikazuje na displeju MMI Navigacije plus koji se može izravno govorom ili preko MMI touch-a obrađivati ili proširivati. Sa govornom komandom "pročitati poruku" možete poslušati primljene poruke i odmah na njih odgovarati.

Prikaz na ekranu može se razlikovati od slikovnih prikaza ovisno o modelu vozila.

* Govorno posluživanje nije dostupno kod kabriolet modela.

myAudi – personalizirane usluge

Zaštićen zaporkom, myAudi Vam nudi personalizirane usluge.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće