Picturebook navigacija

Navigacija kao iz slikovnice - u doslovnom smislu: Jednostavno pohraniti slike sa pozicijskim podacima (GPS), na primjer sa zadnjeg odmora, sa Google Street View™ ili sa interneta na tvrdi disk MMI® Navigacije plus sa MMI® touch, i po želji preuzeti kao navigacijski cilj.

Importiranje se odvija dijelom preko SD-a, USB-a ili myAudi. Ciljevi prema kojima se već navigiralo preko Google Street View™, mogu se preuzeti kao slika u Picture Boxu. Isti omogućuje pretraživanje prema listama ili udobno korištenje Cover Flowa za prikaz slika.

myAudi – personalizirane usluge

Zaštićen zaporkom, myAudi Vam nudi personalizirane usluge.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće