Online prometne informacije

Znati više, brže stići: Sa online prometnim informacijama saznat ćete, pored točne, i najbržu rutu.

Informacije o tijeku prometa na pojedinim cestovnim dionicama prikazuju se u bojama na navigacijskom zemljovidu i uzimaju se u obzir pri dinamičnom vođenju rute. Neprekidno osvježavanje podataka pruža Vam brze informacije o nastanku i nestanku kolona, a sve to visokom pokrivenošću cestovne mreže npr. također na državnim i županijskim cestama. Audi connect - brzi put do cilja.

Savjet:

Online prometne informacije su dostupne u sljedećim zemljama: Belgija, Danska, Njemačka, Finska, Francuska, Velika Britanija, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Austrija, Poljska, Portugal, Rusija, Švedska, Švicarska, Slovenija, Španjolska. Češka republika, Mađarska.

Pravo korištenja za Audi online prometne informacije daje se na 36 mjeseci od prve aktivacije (ukoliko ista uslijedi unutar šest mjeseci nakon prve registracije vozila, u suprotnom se pravo korištenja skraćuje) bez dodatnih korisničkih troškova. Vaš Audi partner će vas rado informirati o mogućim opcijama produljenja i pripadnim troškovima.

myAudi – personalizirane usluge

Zaštićen zaporkom, myAudi Vam nudi personalizirane usluge.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće