Online Media Streaming*

Pristup preko smartphone Appa na osobne radio usluge i postaje diljem svijeta te spajanje na usluge streaminga glazbe koje omogućuju pristup milijunima glazbenih brojeva. Dodatno je moguć pristup glazbi pohranjenoj na smartphonu.

*O točnom terminu aktiviranja informirajte se molimo kod vašeg Audi partnera. U ovisnosti o dostupnosti po zemljama. Za korištenje potreban vam je u pravilu račun kod nekog media streaming provajdera, pri čemu mogu nastati dodatni troškovi. Dostupnost, prikaz na ekranu i troškovi usluge variraju prema zemlji, modelu, krajnjem uređaju i tarifi.

myAudi – personalizirane usluge

Zaštićen zaporkom, myAudi Vam nudi personalizirane usluge.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće