Informacije o letovima

Sve je u vidokrugu: Sa informacijama o letovima od Audi connect nećete u zračnim lukama čekati više nego je potrebno. Pored vremena odlazaka i dolazaka, usluga Audi connect vam dostavlja također točne informacije o gejtovima i objavljenim zakašnjenjima.

Odlučujte sami, što vam točno treba. Potražite Vašu zračnu luku i listajte po odlascima i dolascima ili izravno ukucajte broj leta. Semaforski simboli pokraj letova vam pokazuju kada polazite.

myAudi – personalizirane usluge

Zaštićen zaporkom, myAudi Vam nudi personalizirane usluge.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće