Audi music stream

Jednostavno spojite svoj smartphone preko WLAN-a sa MMI Navigacijom plus (za serije modela A3, A6, A7 i A8 MMI Navigacija plus sa MMI touch) i dođite do široke ponude radio postaja iz cijelog svijeta.

Postaje se mogu odabrati prema žanru glazbe ili prema slobodnom tekstu i lako ih se opetovano pronalazi kao pohranjene favorite u Smartphonu. Udobno upravljanje putem integracije u Audi MMI Navigaciju plus. I kada u iznimnom slučaju ničega po vlastitom ukusu nema na radiju : Jednostavno preko MMI-a bežično se spojiti na glazbu pohranjenu lokalno na smartphonu, odabrati željeni hit i pustiti.

myAudi – personalizirane usluge

Zaštićen zaporkom, myAudi Vam nudi personalizirane usluge.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće