Rezervacija Audija e-tron

Opći uvjeti poslovanja

društva Porsche Austria Gesellschaft m.b.H. & Co OG, Louise-Piëch-Straße 2, 5020 Salzburg, MBS 27015d, Pokrajinski sud Salzburg, za online platformu "e-tron.audi.at":

 

 1. Općenito
  Svojom ste rezervacijom osigurali nespecifičnu prioritetnu isporuku unutar Austrije za prvi potpuno električni Audi. Jedna osoba može rezervirati jedan Audi e-tron.
 2. Datum valjanosti
  Vaša rezervacija postaje valjana čim izvršite svoju rezervaciju i čim od vas dobijemo naknadu za rezervaciju u visini od 1.000,- eura.
 3. Rezervacija i narudžba
  Ova vam rezervacija osigurava nespecifičnu prioritetnu isporuku u Austriji, ali ne predstavlja kupnju ili narudžbu vozila. Svojom rezervacijom prihvaćate predmetne Opće uvjete poslovanja kao pravno obvezujuće. Čim se približi početak proizvodnje vašeg rezerviranog vozila, zamolit ćemo vas da konfigurirate svoj Audi e-tron. Austrijski Audi partner kojeg odaberete s vama će u dogovoru sastaviti narudžbu za vaše vozilo. Dobit ćete kupoprodajni ugovor koji će sadržavati kupoprodajnu cijenu vozila te sve ostale pripadajuće naknade. Na raspolaganju vam stoje sljedeći ovlašteni trgovci: traženje trgovaca na stranici https://www.audi.at/haendlersuche. Nakon izvršene narudžbe društvo Porsche Austria Gesellschaft m.b.H. & Co OG odmah će vam vratiti naknadu za rezervaciju. Za povrat naknade upotrebljava se isto sredstvo plaćanja koje ste upotrijebili kod rezervacije. Ako s nama još niste sklopili kupoprodajni ugovor, svoju rezervaciju možete opozvati u bilo kojem trenutku. U tom slučaju dobivate potpuni povrat vaše naknade za rezervaciju u roku od 14 dana. Kako biste ostvarili svoje pravo opoziva, pošaljite jasnu izjavu (primjerice u obliku pisma poslanog poštom ili putem e-maila) društvu Porsche Austria Gesellschaft m.b.H. & Co OG, Louise-Piëch-Straße 2, 5020 Salzburg, e-tron(kwfat)audi(kwfdot)at, u kojoj opozivate svoju rezervaciju. Za to možete upotrijebiti i predložak opoziva koji je dostupan preko ovog linka.
 4. Prihvaćanja; neprenosivost
  Ovime shvaćate da vašu naknadu za rezervaciju nećemo ulagati zasebno ili kod trećih osoba ili u okviru fiducijarnog ugovora i da ne plaćamo nikakve kamate na vašu naknadu za rezervaciju. Vaša rezervacija ne može se prenijeti niti ustupiti trećoj strani bez prethodne pisane suglasnosti društva Porsche Austria Gesellschaft m.b.H. & Co OG.
 5. Jamstvo / odredbe odgovornosti
  Društvo Porsche Austria Gesellschaft m.b.H. & Co OG ne jamči za određene karakteristike rezerviranog Audija e-tron, osim ako ne da svoje izričito jamstvo. Isključena su prava na jamstvo za određene karakteristike i obilježja opreme.
  Naročito su isključena prava u slučaju kvara servera društva Porsche i poništenja rezervacije koje je eventualno s time povezano.
 6. Vaši osobni podaci
  Vaše osobne informacije čuvat ćemo u skladu s našim smjernicama o zaštiti podataka. Naše smjernice o zaštiti podataka dostupne su vam na stranici https://www.audi.at/datenschutz.
Zatvori