Treći Audi 0 waste Masterclass sa chefom Denijem Srdočem

2022-09-15

Audijeva vizija je puni krug, odnosno poslovanje po načelima kružne ekonomije - smanjiti, ponovno upotrijebiti i reciklirati, a do 2050. Audi planira biti u potpunosti CO2 neutralan.

 

Audi želi postati vodeći pružatelj održive vrhunske mobilnosti. Ta jasna predanost električnoj mobilnosti važan je temelj Audijeve strategije održivosti. Marka s četiri prstena će od 2026. na tržište lansirati samo potpuno električne modele. Kako bi postigao ovaj ambiciozni cilj, Audi optimizira sve karike u svom lancu vrijednosti i obvezuje se na širenje obnovljivih izvora energije. Audi je predan osiguravanju održivosti duž cijelog lanca vrijednosti preuzimajući odgovornost za svoje zaposlenike, okoliš i društvo te uključivanjem održivog upravljanja u sve svoje odluke i proizvode. Tako je na primjer samo u 2021. godini u svojoj bilanci Audi unutar lanca opskrbe uspio uštedjeti više od 480.000 tona CO2, a Audijeve tvornice diljem svijeta već su spremne za rad s neto ugljičnom neutralnošću do 2025.

Audi Zero waste Masterclass manifest je svim pojedincima koji žele mijenjati stvari nabolje i pridonijeti svjetlijoj, održivoj budućnosti i koji se slažu s krilaticom: Future is an attitude.

Detaljnije informacije o tome što sve marka Audi poduzima na raznim područjima na temu održivosti možete vidjeti ovdje.

Treći Audi 0 waste Masterclass sa chefom Denijem Srdočem

 Promišljanje, preciznost i djelovanje bez kompromisa prvenstveno su stvar stava, ali i dosljednosti. Kad na ovaj način kreirate budućnost, mijenjate stvari nabolje.  

Future Is An Attitude krilatica je kojom se Audi vodi u izgradnji održive budućnosti, temelju svog poslovanja, a Audi 0 waste Masterclass manifest svima koji žele mijenjati stvari već danas.

Dijeleći viziju održive budućnosti, chef Deni Srdoč udružio je snage s Audijem u trećem Audijevom Masterclassu. Poznat po stvaranju preciznih jela i promišljanju sastojaka, od porijekla do načina uzgoja namirnice do korištenja tehnologije u procesu, za glavnu namirnicu trećeg zero-waste jelovnika odabrao je ribu.

U video formi Masterclassa, najmlađi hrvatski kuhar koji je vodio timove u čak dva restorana nagrađena Michelinovom zvjezdicom, predstavlja vam održivi meni koji se sastoji od tri jela od orade.