Produljeno jamstvo: 6 godina ili 150.000 km

2022-09-01

Od sada 6 godina jamstva na sve Audi modele

Od 01.09.2022. uvodi se 6 godina jamstva za sve nove Audi modele isporučene preko ovlaštene mreže čime se kupcima omogućuje još jedna godina bezbrižnosti u odnosu na dosadašnjih 5 godina produljenog jamstva. S obzirom da ovih 6 godina jamstva nema isključenja i »sitnih slova« i kupci zadržavaju sva prava iz dvogodišnjeg tvorničkog jamstva bez nadoplate, to je svakako novitet koji kupcima pruža značajnu pogodnost, sigurnost te povjerenje u marku.

 

 

Time Audi definitivno preuzima poziciju marke s najboljom ponudom jamstva u premium segmentu. Ovu važnu dodatnu pogodnost uvodimo motivirani željom da svojim kupcima pružimo premium iskustvo kupovine, maksimalnu sigurnost te potvrdu dugogodišnjeg slogana "Napredak kroz tehniku".

Detaljnije to znači da je Audi trgovačka mreža u Hrvatskoj dosadašnje dvije godine tvorničkog jamstva produžila za još četiri godine u kojima kupac zadržava sva jamstvena prava bez nadoplate. Audi jamstvo vrijedi 6 godina ili do prijeđenih 150.000 km, ovisno što prvo nastupi, s time da nema ograničenja kilometraže za prve dvije godine. Ovo vrijedi za sva nova Audi vozila kupljena i isporučena preko ovlaštene Audi mreže u Hrvatskoj nakon 01. rujna 2022.