Novi izgled i nova oprema – Audi A6 i A7 postaju još atraktivniji

2016-04-22
  • Nove značajke vanjštine, unutrašnjosti i opreme
  • U ponudi je još više povezivosti i zabave
  • Sveobuhvatni paket opreme za Audi A6 allroad quattro

Ingolstadt, 22. travnja 2016. - Audi je napravio A6 i A7 Sportback serije još ekskluzivnijima. Vanjština modela Limousine i Avant postala je nešto oštrija, dok svi modeli uključuju unaprjeđenja unutrašnjosti i nove stavke opreme. Ova nadopunjena obitelj limuzina uskoro će se moći naručiti u cijelom svijetu. Isporuke će krenuti u ljeto.

Kvaliteta, dizajn i tehnologija - to su ključni argumenti prodaje za Audijeve limuzinske modele. S početkom nove modelne godine marka provodi unaprjeđenja svoje game. Izvana, promjene prednjeg kraja ističu vodoravnu liniju automobila: Audi A6* i Audi A6 Avant* uključuju odvažne konture koje okružuju otvore za zrak u novom donjem, prednjem spojleru te prečke u crnoj sjajnoj boji koje vodoravno dijele poprečne ventilacijske rešetke. Bočni prag i stražnji branik također su oštrije izvedeni. Novi difuzor predstavlja završni detalj donjeg dijela stražnjeg kraja.
Uz opcijski S line exterieur paket, A6 modeli imaju novu prednju masku hladnjaka s tijelom koje je obojano u mat crnu boju te sa sjajnim kromiranim prečkama. Uočljive kromirane prečke naglašavaju bočne ventilacijske otvore; izvedbe s prilagodljivim tempomatom također su ukrašene kromiranim prstenima.

Dvije nove, odvažne boje karoserije - Matador crvena i Gotland zelena - predstavljaju osvježenje u ponudi boja modela Audi A6 i Audi A7; Gotland zelena je također dostupna i za S modele. Boja Java smeđa - prethodno ekskluzivno dostupna za model Audi A6 allroad - sada je također dostupna za modele Audi A6, A6 Avant i A7 Sportback. Za Sedan i Avant izvedbe dostupne su dvije nove izvedbe kotača, a tri za izvedbu A7 Sportback.

LED osvjetljenje predstavlja novinu u unutrašnjosti i prtljažniku nadopunjenih modela A6 i A7, zajedno s odgovarajućim S modelima. Kao opciju, Audi nudi nove umetke u aluminij Ellipse srebrnoj boji te od drveta breze s finim zrncima u prirodnoj agate sivoj boji. Ovi zadnji umetci također se mogu odabrati za modele Audi S6 i Audi S7.

U ponudi su i opcije koje u modele A6 i A7 unose još više povezivosti i zabave. Audijevo sučelje za pametne telefone prebacuje prilagođene okoline Apple Car Play i Android Auto aplikacija na zaslon MMI sustava. Druga nova značajka Audi phone box sustava u modelima A6 i A7 je funkcija induktivnog punjenja, za punjenje odgovarajućih bežičnih telefona prema Qi standardu. Kako bi putnici na stražnjim sjedalima bili zabavljeni tu su dva Audijeva tableta koji se spajaju s automobilom i također se mogu koristiti izvan njega. Ova oprema također predstavlja novost u S modelima.

Ova nadopunjena Audijeva obitelj uskoro će se moći naručiti u cijelom svijetu. Isporuke će započeti u ljeto.

Audi A6
Audi A6 Avant