Audi SQ7 pojavljuje se u Marvelovom filmu "Kapetan Amerika: Građanski rat"

2016-04-26
  • Prije početka prikazivanja filma, Audijev duži TV spot u kojem se pojavljuje novi model Audi SQ7 bit će dostupan za online gledanje

  • Među spomenutim vozilima heroji će održavati brzi ritam u modelima Audi prologue i Audi R8

Za ljubitelje Marvelovih junaka, koji ne mogu dočekati početak prikazivanja filma 05. svibnja, Audi nudi ekskluzivni kratki prikaz spektakularnog duela u novom Audiju SQ7*.

Super heroji u Marvelovom filmu Kapetan Amerika: Građanski rat voze se u Audijevim automobilima. U trećem dijelu serijala svoj Holivudski debi imat će model Audi prologue, automobil koji vozi Black Panther/T'Challa, kojeg glumi Chadwick Boseman. Robert Downey Jr., koji glumi Tonya Starka/Iron Mana, ponovo će se voziti u modelu Audi R8*, ali ovaj put u izvedbi V10 plus Coupé. Glavni lik, Kapetan Amerika kojeg glumi Chris Evans, vozi se u novom Audiju SQ7. "Kapetan Amerika ima super moći, a njegova prepoznatljiva karakteristika je neuništivi štit od vibranija. Audi SQ7 njegovom arsenalu dodaje novu super moć, što sportski SUV čini savršenim za ovog super heroja," kaže Anthony Russo koji je režirao film zajedno s bratom Joeom. Druga vozila u sporednim ulogama su novi Audi A4 Limousine* i Audi A7 Sportback*.

"Marvelov film Kapetan Amerika: Građanski rat još je jedna dobra strategija za marku Audi," rekao je Giovanni Perosino, direktor odjela marketinških komunikacija kompanije AUDI AG. "Ovaj film prikazuje futurističke tehnologije i druge moćne resurse, uključujući Audijeva vozila kao što je novi SUV Audi SQ7 visokih performansi. Ovi legendarni heroji i Audijevi modeli demonstriraju vodstvo, visoke performanse i čistu zabavu za zaljubljenike i posjetitelje kina u cijelom svijetu."

Osim novog Marvelovog filma Kapetan Amerika: Građanski rat, redatelji Anthony i Joe Russo također su snimili ekskluzivni Audijev video koji prikazuje scenu proganjanja iz filma i novi Audi SQ7. Video se može pogledati ovdje: